Odp: Kosmetyki które polecam :)
[quote=biedroneczka4]z imbirem nie miałam nigdy ciekawa jestem jak pachnie[/quote]
na pewno bosko i nieco ostro
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[quote=biedroneczka4]z imbirem nie miałam nigdy ciekawa jestem jak pachnie[/quote]
na pewno bosko i nieco ostro
a w nowym roku chce poprobować innych firm i innych kosmetyków każdy pragnie nowości!
Polecam Solution Mincellaire Physiologique La Roche Posay-wygrałam miniaturkę z kremem i mini mascarą w Elle i jest naprawdę rewelacyjny-nie podrażnia oczu,a świetnie radzi sobie z usuwaniem makijażu.Mascara też zresztą super-idealnie rozdziela rzęsy-szkoda ,że taka mała/2,5/
La Roche Posay to nie są przypadkiem antyalergiczne?
Dokładnie- mascara złaszcza godna polecenia wszystkim,którzy mają problemy z wrazliwymi oczmi
ja to jeszcze nie miałam takiej maskary, która byłaby dla mnie idealna, nie umiem sobie dobrać
właśnie maskara jest zawsze duża nie ma próbek żeby wypróbować a każda z nas ma inny typ urody
Ja mam mascarę z Eveline i jest dla mnie ok. Żadna rewelacja ale może być.
ja właśnie jestem pod przymusem kupna i nie wiem na co się zdecydować
może ci pomoże opinia dziewczyn ktore je miały i wybierzesz sobie coś
wczytuję się w polecane i dalej się zastanawiam - u mnie to normalne
[quote=pinkmause]wczytuję się w polecane i dalej się zastanawiam - u mnie to normalne [/quote]
nic dziwnego
to w końcu mascara, ważna rzecz
Ta mascara la Roche-Posay ma 2,5 ml- więc jest mała-można się zorientowac,czy nam pasuje czy nie
ale cena chyba jest ciut z wyższej półki...
Stosujecie może kwas ferulowy? Podobno świetnie działa na skórę twarzy, ja kupiłam w sklepie internetowym, tylko muszę zrobić cały krem sama, bo zapłaciłam 36 zł z przesyłką za 42 ml. Podobno super efekty, czy ktoś może ma jakieś doświadczenia?
pierwszy raz słyszę, a co to za kwas?
pierwsze słyszę i raczej nie chciałabym testować...
a jak coś sama zrobisz źle? Nie boisz sie używać tego?
nie stosowałam, ale słyszałam
Ten kwas ma właściwości odmładzające, zamówiłam właśnie cały komplet w sklepie Bochemia, poza tym tutaj tez jest mowa o kwasie:
[url]http://urodaizdrowie.pl/kwas-ferulowy[/url]
muszę tylko postępować zgodnie z instrukcją i zrobić go sama z komponentów, które zakupiłam, ale to wychodzi znacznie taniej niz krem za 400 zl!!!
Tutaj jest ten przepis
gratuluję odwagi
dostałam dziś tusz z oriflame jak wypróbuję to ci napiszę czy dobry!
Właśnie wyszłam z kapieli i użyłam do niej olejek opalizujący z Farmony...jest rewelacyjny!!l Również masło do ciała Tutti Frutti super!
Ostatnio edytowany przez emilia_s292 (2010-01-12 12:33:34)
Na rynku pojawiły się kolejne zestawy kosmetyków inspirowane sagą Zmierzchu - New Year Kiss Collection" i "Bella Beauty Set"
Nie ma to jak reklama!
Kosmetyków raczej nie polecam, ale książki, a i owszem:
Ostatnio edytowany przez pinkmause (2010-01-14 19:43:25)
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź