Odp: Depilacja ciała
Też polecam piankę Veet. Jak dla mnie jest najlepsza ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Też polecam piankę Veet. Jak dla mnie jest najlepsza ![]()
Ostatnio jak byłam w Rossmanie to się zastanawiałam, ale nie mogłam się przekonać. Ale może faktycznie wypróbuję.
[quote=Katarzynavon]Ostatnio jak byłam w Rossmanie to się zastanawiałam, ale nie mogłam się przekonać. Ale może faktycznie wypróbuję.[/quote]
zalezy jakie masz włoski. Jesli jasne (blond, braz) to pianka jest sii ale jesli masz czarne (bardzo ciemne) to pewnie tez bedziesz miała kropeczki ![]()
Mi jakoś pianki i plastry do użycia w domu jakoś nie przekonały. Teraz używam depilatora - bolało troszeczkę za pierwszym razem, teraz już bez problemu i bez bólu używam. Tak raz na miesiąc wystarcza spokojnie - dodatkowo tylko maszynką usuwam czasem tak na szybko pod prysznicem jak coś wyrośnie w międzyczasie.
pianki i kremy w ogóle na mnie nie działają... może mam za mocne włosy? ...
[quote=justyna]pianki i kremy w ogóle na mnie nie działają... może mam za mocne włosy? ...[/quote]
Miałam tak samo, stąd ten laser. Ale naprawdę, nie wiem czy nie szkoda pieniążków.
no właśnie, a próbowałyście depilatora?
depilatora raz próbowałam i więcej nie zamierzam - nie ma jak to poczciwe dobre maszynki do golenia, szybko, bezbolesnie i czasami ... krwawo
[quote=asiula83]depilatora raz próbowałam i więcej nie zamierzam - nie ma jak to poczciwe dobre maszynki do golenia, szybko, bezbolesnie i czasami ... krwawo[/quote]
czemu nie?
bo strasznie boli ... nie wiem, moze dlatego, że pierwszy raz ... ale mam koleżankę która depilatorem goli sobie paszki i nawet ... okolice bikini brrrrrrrrrr
idzie się przyzwyczaić do bólu, najgorsze są mniej więcej pierwsze 3razy.
no i własnie tych pierwszych 3 razy najbardziej się boję ....
naprawdę nie będzie tak źle ![]()
ja też się bałam, ale przemogłam się, trochę łez uroniłam, trochę poprzeklinałam pod nosem, ale teraz idąc na wosk jestem zdziwiona, że już koniec zabiegu ![]()
jak juz zwalcze strach to kupię sobie depilator
też odkładam na depilator ![]()
ale najpierw na nową prostownicę do włosów ![]()
ja prostownicą raz albo 2 razy tylko włosy prostuję, bo jednak włosy i tak się niszczą a jakbym miała codziennie prostować chyba bym już łysa była
No to widzę, że chyba jestem jedyna która [b] depiluje się laserowo [/b] i mogę zdecydowanie wam polecić ten typ depilacji.
Przy nowych urządzeniach jest to [u] zabieg całkowicie bezkrwawy i bezbolesny. [/u] Zdecydowanie efekt ze wszystkich najbardziej
trwały więc jak dla mnie [u]najlepsza jest właśnie [url=http://www.afrodytasalon.pl/laserpil.php][color=darkslategray]depilacja laserowa. Warszawa[/color][/url] gdzie mieszkam [/u] ma wiele miejsc gdzie można zrobić taki zabieg, ale pewnie w innych miejscach też, a jak wziąć pod uwagę trwałość tego zabiegu to koszt pomimo tego że wyższy niż innych zabiegów, naprawdę się opłaca ![]()
cóż, ja tam wcale nie polecam, bo raz - drogo a drugi raz wcale nie na zawsze, niestety
znowu reklama pewnego salonu urody... ![]()
Vivalia, może dojdź do porozumienia z Redakcją portalu i reklamują się legalnie, choćby tak jak perfumeria euforia...
Najlepsze są depilatory, bo raz wydasz kasę i masz spokój, jaka maszynki, plastry, to ciągle płacisz.
Ja tam stosuje normalny, zwykła maszynke dla kobiet do golenia i do tego szare mydło - super polecam!
[quote=gusia1000]Najlepsze są depilatory, bo raz wydasz kasę i masz spokój, jaka maszynki, plastry, to ciągle płacisz.[/quote]
Ale boli jak diabli! to jednak nie dla mnie...
a ja ostatnio przerzuciłam się na wosk... i od dobrych 2 miesięcy nie stosowałam golarki, włoski sa cieńsze i naprawdę wolniej odrastają! ![]()
Ale się przy tym bólu najesz...
A ja mam żel gillette i jest świetny....
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź