Odp: Swetry
u nas tą rożnie z cenami ale 20 30zł za bluzke w ciuchlandzie na pewno bym nie dała!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
u nas tą rożnie z cenami ale 20 30zł za bluzke w ciuchlandzie na pewno bym nie dała!
biorąc pod uwagę, że na sezonowych wyprzedażach w butikach ceny często bardzo dużo spadają - to wolę kupić w sklepie (sprawdzonym) i mieć pewność np. co do jakości
to tak jak mnie- jestem chyba do nich za niska
a ja sobie za 5 świetny sweterek zakupiłam - czerwony z kapturkiem na guziki, długi do ziemi - jest boski
To taki jak ja lubie! czerwony
kiedyś miałam taki do łydek długi, cały rozpinany, faajny był, chętnie bym sobie taki długi też kupiła - jesienią jak nie padało nosiłam go zamist kurtki
fajna sprawa też mi sie taki marzy! ale są teraz troche inne wydatki!
nooo,. mi się marzy, niestety tylko .... kiedy wyjdzie ze strefy marzeń to nie wiem...
ja uwielbiam takie długie swetry i mam ich kilka, ale okazja się trafiła - to i następny się znalazł
Ja też uwielbiam takie długie ale rozpinane...mam jeden i to po babci....
ja uwielbiam korale i biżuterię po babci i prababci; to są dzieła dopiero...
A moja babcia kiedyś chciała mi dać pełno takich drewnianych korali....wzięłam i....wyrzuciłam bo nikt takich nie nosił...a teraz to byłby hit!
dlatego ja nie narzekam na swoją manię zbieractwa - już nie raz się okazało, że po kilku latach mam prawdziwe hiciory ze starej szafy...
Też mam nauczkę ale babcie już dawno nie żyją i więcej nikt już nic mi takiego nie dał.....
kurcze a moja babcia i mama nie mają nawet uszu przekutych, nie ubiuerają sie w korale tylko medalionik nosi jedna i druga - buuuuuuuuuu
to Ty zbieraj swoje - dla córci w przyszłości
swetry teraz na czasie , bo zimno jak diabli!
oj zimno zimno, ja to nawet i 3 na raz noszę
ubrana na cebulkę
ja tylko tak, inaczej sobie nie wyobrażam
Na pogodę taką ja teraz, -20 stopni C, to oczywiście musi być dłuższy i gruby sweter, a na jesień, gdy pogoda jest plusowa, to jak najbardziej nadaje się krótszy i mniej ciepły.
mniej ciepły to u mnie na letnie wieczory, a tak musi być bardzo ciepły, a najlepiej dwa
Wszystkie rodzaje swetrów są modne i długie i krótkie.
Ja mam problem z kupieniem właściwego bo nic mi się nie podoba.
Nowe kolekcje HM i River Island jakoś do mnie nie przemawiają. A do was ?
marzy mi się długi, rozpinany, najlepiej podszyty jakimś futerkiem, żeby bardziej grzało
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź