Odp: Pomadka czy błyszczyk?
Daxa jeszcze nie widziałam takiej marki kosmetyków
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Daxa jeszcze nie widziałam takiej marki kosmetyków
Ja ją dostałam (bo to pomadka ochronna, ale jak błyszczyk, jako gratis do mleczka):
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images42.fotosik.pl/143/4cf8e4a077b4ebd7.jpg[/img][/url]
a gdzie kupiłaś?
w zwykłej drogerii osiedlowej
jak mówisz że taka dobra to muszę poszukać bo mam problemy z suchymi ustami
nivea nawilża ale nie natłuszcza, więc do ust zwłaszcza zimą jest fatalny, ale nie powiem.. kiedyś też go nagminnie stosowałam do ust
teraz nakładam tylko na noc, a do ust mam zwykłą wazelinę w ładnym metalowym słoiczku
Ostatnio edytowany przez justyna (2009-11-25 09:50:27)
Pomadka, błyszczyk wysusza.
ja uwielbiam błyszczyki
[quote=Aniela34]Pomadka, błyszczyk wysusza.[/quote]
nie każdy, znam takie, które są ok
wiez coś o tym po tylu zjedzonych błyszczykach
jak najbardziej, z własnego doświadczenia
błyszczyk BEBE FAJNE BARDZO na co dzień szminka na okazje
teraz mam zapas blubel i jestem całkiem usatysfakcjonowana
to tak jak ja ..... już próbowałam zielony...
ja zielony i fioletowy - na zmianę
są naprawde dobre....przynajmniej dla mnie
Ja używam pomadkę bezbarwną, ochronną na spierzchnięte usta.
Hej, czy którać z Was próbowała błyszczyków Oriflame, o tych:
[img]//t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR0qWFPN7ia8dJ7WPgT11CuTG4_5NDmKl1x8jP8qXGcfaUydykS[/img]
(nie mogłam znaleźć zdjęcia bez eyelinera)
Nie wiem czy z moimi jest coś nie tak, czy one wszystkie są takie trefne. Kleiste, gęste, lepkie. Po posmarowaniu górna warga skleja się z drugą. Coś okropnego.
oriflame nie miałam, a co do blubel ziaji to są ok,ale jako błyszczki - nie nawilżają i nie chronią jakoś specjalnie
Ja przestawiłam się na wazelinę i jestem zadowolona...
Mam swoje sprawdzone, kiedyś nawet kupiłam sobie w saloniku prasowym błyszczyk za jakieś 8 zł, zupełnie nieznanej firmy, bo mi się opakowanie spodobało i czekała mnie niespodzianka - okazał się rewelacyjny! Tylko te Oriflame właśnie dostałam idenerwujące są.
wazelinę używam zawsze zimą, od lat na półce w łazience stoi pudełeczko wazeliny Ziajowej
[quote=gusia1000]Ja używam pomadkę bezbarwną, ochronną na spierzchnięte usta.[/quote]
ja też takie używam i jeszcze błyszczki i zawsze mam usta ok
Ja jestem uzależniona od pomadek ochronnych. Po antyperspirancie i tuszu do rzęs to mój ulubiony kosmetyk.
[quote=justyna]wazelinę używam zawsze zimą, od lat na półce w łazience stoi pudełeczko wazeliny Ziajowej [/quote]
To może sprawdź czy się nie przeterminowała
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź