526

Odp: Bielizna

[quote=malenka84]w stanach mają lepiej!
właśnie jest akcja, że trzeba zrobic zdjęcie @ lub miećgo na telu (jesli masz newsletter z PINK VS) i do 7 grudnia idziesz sobie jedna pare gaci odebrac tongue[/quote]
to tak jak u nas z próbkami rossmana lol
tak mi się skojarzyło ...

a co do butów - nienawidzę ich kupować wrrrrrrrr

527

też wolę bieliznę od butów kupować  - łatwiej mi idzie

528

ja uwielbiam buty kupować i mierzyć - ale zazwyczaj nawet nie ma rozmiaru i tu problem sad

Ostatnio edytowany przez pinkmause (2009-12-02 18:19:43)

529

masz zamałą nogę czy za dużą?

530

za małą - 35 wąska i bardzo wysokie podbicie smile

531

to tak jak ja tyle że z podbiciem nie mam problemu, najgorzej miałam jak musiałam buty do ślubu kupić oj kłopot był niesamowity big_smile

532

ja miałam na zamówienie robione, bo mi kazali na komunijne patrzeć smile a przecież szpila musiała być

533

ja też właśnie zamawiałam

534

ale przynajmniej były wyjątkowe smile takie specjalne - tylko na codzień to już gorsza sprawa

535

ja swoje jeszcze od czasu do czasu na niedziele założe

536

ja tylko w lecie, na specjalne okazje - np. na chrzcie ze mną były smile

537

ja mam 35 - 36 i tu zaczynają sie schody bo jakieś takie modele wiecej dzieciece

538

ja mam 38-39 i też jest mega problem - ten rozmiar jest bardzo  popularny, więc i buty szybko znikają yikes)

539

tak też masz racje

540

[quote=justyna]ja mam 38-39 i też jest mega problem - ten rozmiar jest bardzo  popularny, więc i buty szybko znikają yikes)[/quote]

ale jak się trafi to są - a przykro jak inne nr są a małych brak zupełnie sad

541

ja też nie lubię kupować, bo ciężko mi coś dobrego znaleźć - 35 są na mnie za ,małe, a 36 za duże, więc przeważnie kombinuję 36 plus jakieś wkładki różne, ale to już nie taka przyjemność... Poza tym nie jest wcale łatwo znaleźć buty na dużym obcasie, ale wygodne, z dobrze wyprofilowanym i żeby cena była znośna

542

buty są ogólnie drogie, szczególnie te piękne, na które chyba zawsze będę spoglądać z zachwytem

543

a co dzisiaj nie jest drogie, prawie wszystko!!!!!!!!!!

544

tak ceny teraz po prostu kolosalne a w kieszeniach i portfelu nie przybywa

545

mi np. czynsz podnoszą od 4 lat stale co 3 misiące - co prawda nie są to jakieś kolosalne podwyżki, ale jak tak spojrzeć na początek, a teraz to różnica jest spora....

546

a u mnie mąż postawił na honor i .... został bez pracy - to mam niespodziankę

547

[quote=asiula83]a u mnie mąż postawił na honor i .... został bez pracy - to mam niespodziankę[/quote]
o kurcze... niby dobrze, że honorowy, ale... bez pracy ciężko hmm

u mnie gros znajomych szuka pracy...

548

u nas też mało ciekawie, wszyscy za granicę uciekają, zakłady likwidują - nie jest wesoło...

549

a za granicą też nie łatwo znajoma też jest bez pracy bawiła we Włoszech dziecko a teraz siedzi tam bez pracy a życie tam jeszcze droższe jak u nas

550

niby tak, ale od nas ciągle wyjeżdżają...