Odp: Kawa
o z miodem nie próbowałam,
Ale nie słodzę już prawie rok...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
o z miodem nie próbowałam,
Ale nie słodzę już prawie rok...
ja ostatnio właśnie dostałam lipowy miodzio i zamiast cukrem słodzę miodem i zdrowsze i pyszniejsze!
a ja też kawkę mioduję
a herbaty nie słodzę już 2 lata
też bym chciała nie słodzić cukrem , spróbuje ale nie wiem czy wyjdzie
ja słodzę, ale kawę to na czybek łyżeczki, a herbatę połówką, nawet dla syna, który słodkiej nie wypije (kiedyś poszedł do sąsiadki, a ta słodzi dzieciom 2 łyżeczki i stwierdził - mama jaka paskudna ta herbata była)
jejku! to fajnie po prostu tak sie nauczył i nie lubi za słodkiej, muszę koniecznie spróbować i wiem że na początku będzie trudno ale warto!
od małego tak był uczony, tym bardziej, że po prostu często zabierał moją herbatę jak przestygła, bo ja lubię bardzo gorącą - a teraz to wiadomo - przyzwyczajenie
i to zdrowe, z czego nawet wcześniej nie zdawałam sobie sprawy ![]()
ja jeszcze marze nauczyć sie pić zieloną herbate piję ją ale rzadko a chciałoby sie żeby to weszło w nauk , to samo zdrowie!
Szczególnie na zęby. Moje dzieci też już się przestawiły. Na początku było trudno, bo wcześniej wszyscy słodziliśmy, a teraz rzuciliśmy. ![]()
ja się nie nauczę niestety, bo dla mnie ona śmierdzi jak ścierka do podłogi i mnie normalnie odrzuca, nie dam rady... ![]()
wiem , ja sobie kupuje zieloną o smaku cytrynowym to już lepsza
A ja mam z opuncją i idę sobie właśnie zaparzyć, bo mi przypomniałyście. ![]()
o! widzisz czasem i my możemy czymś służyć innym!
Dziękuję bardzo...
ja do zielonej się próbuję też przekonać, zraziłam się jak wypiłam zieloną z liptona - piękny był zapach,, ale nie mogłam przełknąć. Teraz już piję bez obrzydzenia, ale taką bez żadnych innych smaków - w saszetkach najlepsza jest z herbapola - bez dodatkowych aromatów i zapachów, albo zwykła liściasta
a mi bardzo smakuję zielona herbata z LIPTONA ![]()
[quote=angelcity89]a mi bardzo smakuję zielona herbata z LIPTONA
[/quote]
cytrynowa Ok, ale zielona zielona - jedną saszetkę wypiłam
Ja pij,ę zieloną z cytryną.... i czerwoną też piję
czerwonej nie cierpię
śmierdzi mi strasznie ![]()
oj tak, ta też wonieje niemiłosiernie
Ale cytrynowa nie jest taka zła
czasem dla zdrowia wiele zrobimy nawet smród można zignorować
nie ma mowy, dla mnie zapach to niezwykle istotny składnik ![]()
no rozumiem ciebie i to bardzo dobrze bo ja np. na niektore zapachy potrafie wymiotować tak nie znoszę
ja tak reaguję na zapach benzyny, momentalnie torsje
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź