Odp: Swetry
ja bym jakąś czarną bluzke nałożyła na długi rękaw w bokserce brrrrrrrr na pewno bym zmarzła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja bym jakąś czarną bluzke nałożyła na długi rękaw w bokserce brrrrrrrr na pewno bym zmarzła
też mam taki ażurowy tylko granatowy i zakładam coś ciemnego żeby nie było widać albo białą koszulę
ja myślę,że pod jasny taki sweterek to nawet lepiej jakaś ciemna bluzka by wyglądała żeby ten piękny ażurek było widać
A może tylko stanik.....
[quote=emilia_s292]A może tylko stanik.....[/quote]
to chyba w lecie...
nio wiadomo, że nie tylko teraz będę nosić, latem tyż
a poza tym grzeją wiec raczej nie zmarzne - bo nie planuje na samym tym paradować po dworzu
wlasnie patzre na allegro na bokserki - i gówienko.
Dostać prostą jednokolorową - o normlanym (ciekawym w miare) kroju bez ozdóbek to niemalże niemożliwe.
a jak juz znajdzie sie to "firmowe" i cena to ok 50 zł
mnóstwo bokserek jest w lumpeksach, za 1-2 zł ...
czasem nawet w kompletach nowiuśkie! ja mam znajomą która normalnie takie ciuchy kupuje ale trzaba stać w kolejce 1 godzine do otwarcia sklepu a później wbiec jak oszalała na huraaaa! ja tak nie potrafie! baby wyłapują co popadnie a poźniej odrzucają co im nie pasuje
tak jest właśnie w dobrych ciuchlandach ! Kolejki w dzień kiedy jest nowy towar
ja tam nie umiem szukać
nic nie widze, a już nie wspomne o tym, ze mezę sie takimi zakupami, gdzie jest masa ludzi, brrr
ja też nie cierpię zakupów podczas specjalnych jakichś akcji, nocnych zakupów itd, bo zamiast przyjemności mam tylko nerwy...
dlatego ja nie chodzę jak są tłumy, nigdy nie stałam tam w kolejce, raz przez przypadek trafiłam na dostawę towaru... nigdy więcej, wolę na spokojnie poszperać jak będzie luźno
najwyżej nic nie znajdę
Popieram....też nie pcham się tam gdzie tłumy...
a ja idę jak mam po drodze, jak kupię to dobrze nie to trudno, jakoś nie mam "świra" na latanie po dostawie
ja w ogóle do lumpeksów nie chodzę, nie nadaję się do grzebania i wyszukiwania...
ja to dawno nie byłam, ale czasami udawało wyszperać sobie coś bardzo ładnego
ja się cały czas zbieram do buszowania po lumpeksach
prędko się nie wybiorę, bo zbliża się okres wyprzedaży
właściwie to już jest, ostatnio kupiłam bluzkę z VERTUSa za 15zł
zazdroszczę w sumie jak słysz, że ktoś tak okazyjcie coś fajnego kupił, ale i podziwiam za wytrwałość i chęć wyszperania
mi czasami aż kopara z zazdrości opada jak widzę łupy moich koleżanek
[quote=angelcity89]ja się cały czas zbieram do buszowania po lumpeksach
prędko się nie wybiorę, bo zbliża się okres wyprzedaży
właściwie to już jest, ostatnio kupiłam bluzkę z VERTUSa za 15zł [/quote]
w lumpeksach trzeba też umieć coś wyszperać,nosa do ciuszków
jeszcze zależy jaki to sklep; ja na osiedlu mam 2 - w jednym towar nowy od środy do piątku i dokładają systematycznie, więc kiedy się nie wstąpi to można coś upatrzeć; a w drugim chociaż towar super - to pustki bo ceny powalają
w niektórych to ceny faktycznie z górnej półki jakby to były markowe rzeczy albo nowe
[quote=Beata]w niektórych to ceny faktycznie z górnej półki jakby to były markowe rzeczy albo nowe[/quote]
to prawda, ostatnio znalazłam ładną narzutę z Ikei, była na wagę - wyszło 80zł!!!!!!!! (bo duża, ciężka)
pojechałam do Ikei i kupiłam nową za 30zł!!!!! IDENTYCZNĄ ...........
[quote=justyna][quote=Beata]w niektórych to ceny faktycznie z górnej półki jakby to były markowe rzeczy albo nowe[/quote]
to prawda, ostatnio znalazłam ładną narzutę z Ikei, była na wagę - wyszło 80zł!!!!!!!! (bo duża, ciężka)
pojechałam do Ikei i kupiłam nową za 30zł!!!!! IDENTYCZNĄ ...........[/quote]
U nas ciucholand ma własną markę - i jak kiedys gdy był zwyczajnym to pełno ludzi w nim było - tak teraz swieci pustkami, bo ceny w nim wyższe niż w normlanych sklepach...
tak jak z promocjami - nie można dać się zasugerować i kupić bez porównania cen
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź