Odp: Kawa
o z miodem nie próbowałam,
Ale nie słodzę już prawie rok...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
o z miodem nie próbowałam,
Ale nie słodzę już prawie rok...
ja ostatnio właśnie dostałam lipowy miodzio i zamiast cukrem słodzę miodem i zdrowsze i pyszniejsze!
a ja też kawkę mioduję a herbaty nie słodzę już 2 lata
też bym chciała nie słodzić cukrem , spróbuje ale nie wiem czy wyjdzie
ja słodzę, ale kawę to na czybek łyżeczki, a herbatę połówką, nawet dla syna, który słodkiej nie wypije (kiedyś poszedł do sąsiadki, a ta słodzi dzieciom 2 łyżeczki i stwierdził - mama jaka paskudna ta herbata była)
jejku! to fajnie po prostu tak sie nauczył i nie lubi za słodkiej, muszę koniecznie spróbować i wiem że na początku będzie trudno ale warto!
od małego tak był uczony, tym bardziej, że po prostu często zabierał moją herbatę jak przestygła, bo ja lubię bardzo gorącą - a teraz to wiadomo - przyzwyczajenie i to zdrowe, z czego nawet wcześniej nie zdawałam sobie sprawy
ja jeszcze marze nauczyć sie pić zieloną herbate piję ją ale rzadko a chciałoby sie żeby to weszło w nauk , to samo zdrowie!
Szczególnie na zęby. Moje dzieci też już się przestawiły. Na początku było trudno, bo wcześniej wszyscy słodziliśmy, a teraz rzuciliśmy.
ja się nie nauczę niestety, bo dla mnie ona śmierdzi jak ścierka do podłogi i mnie normalnie odrzuca, nie dam rady...
wiem , ja sobie kupuje zieloną o smaku cytrynowym to już lepsza
A ja mam z opuncją i idę sobie właśnie zaparzyć, bo mi przypomniałyście.
o! widzisz czasem i my możemy czymś służyć innym!
Dziękuję bardzo...
ja do zielonej się próbuję też przekonać, zraziłam się jak wypiłam zieloną z liptona - piękny był zapach,, ale nie mogłam przełknąć. Teraz już piję bez obrzydzenia, ale taką bez żadnych innych smaków - w saszetkach najlepsza jest z herbapola - bez dodatkowych aromatów i zapachów, albo zwykła liściasta
a mi bardzo smakuję zielona herbata z LIPTONA
[quote=angelcity89]a mi bardzo smakuję zielona herbata z LIPTONA [/quote]
cytrynowa Ok, ale zielona zielona - jedną saszetkę wypiłam
Ja pij,ę zieloną z cytryną.... i czerwoną też piję
czerwonej nie cierpię śmierdzi mi strasznie
oj tak, ta też wonieje niemiłosiernie
Ale cytrynowa nie jest taka zła
czasem dla zdrowia wiele zrobimy nawet smród można zignorować
nie ma mowy, dla mnie zapach to niezwykle istotny składnik
no rozumiem ciebie i to bardzo dobrze bo ja np. na niektore zapachy potrafie wymiotować tak nie znoszę
ja tak reaguję na zapach benzyny, momentalnie torsje
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź