Odp: kąpiele - żele, płyny, olejki
oj śmierdzi potwornie, podobnie jak olejek drenujący do ciała, ale łapki są po nim naprawdę cudowne ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
oj śmierdzi potwornie, podobnie jak olejek drenujący do ciała, ale łapki są po nim naprawdę cudowne ![]()
ciekawa jestem co oni tam dają bo to naturalne składniki przecież!
pewnie jakieś zioło, co nie za cudnie pachnie ![]()
śmierdzące ale skuteczne
ale wtedy to już nie jest przyjemność używania
no tak tylko konieczność
ja często głównie zapachem się kieruję, więc póki co wybieram te pachnące, póki mogę ![]()
To tak jak ja
ja czasami patrzę tez na fajne buteleczki w jakie wlewają takie płyny to tak żeby troszkę ozdobiło łazienkę
jasne, opakowanie bardzo ważna rzecz, czasami nawet może bardzo zmylić ![]()
zgadzam się - ja koleżance kupiłam kiedys taki mleczny puder do kąpieli - w słoiczku z "uchami", a w uchu była drewniana łyżeczka. Na naklejce krowa i napis MILK - była pewna, że to do kuchni...
moja mama kiedyś kupiła peeling do ciała w takiej fajnej buteleczce i zostawiła w kuchni... a mój tata pomyślał, że to coś do jedzonka i zabrał do pracy ![]()
też kiedyś kupiłam sobie taki puder do kąpieli, ananasowy chyba ![]()
haha, no właśnie, opakowania teraz są przecudne, wymyślne, stanowiące dekorację kuchni czy łazienki
[quote=angelcity89]moja mama kiedyś kupiła peeling do ciała w takiej fajnej buteleczce i zostawiła w kuchni... a mój tata pomyślał, że to coś do jedzonka i zabrał do pracy
[/quote]
hahaha ale powiem Wam, że faceci to mnie czasem rozwalają swoim gapiostwem
mój tata był najlepszy jak poszedł do pracy w bluzce mojej mamy i jak wrócił to się dziwił że jak dostałyśmy z mama ataku śmiechu, nie mógł uwierzyć że to nie jego bluzka ![]()
dobrze, że była w miarę unisex ![]()
ja właśnie po soli do kąpieli chce zrobić wazonik ![]()
tylko kamyczki kolorowe szukam ![]()
ja trzymam orzechy w słoiczku po soli do kąpieli ... ![]()
właśnie można użyć do innego celu takie pojemniki
[quote=justyna][quote=angelcity89]moja mama kiedyś kupiła peeling do ciała w takiej fajnej buteleczce i zostawiła w kuchni... a mój tata pomyślał, że to coś do jedzonka i zabrał do pracy
[/quote]
hahaha ale powiem Wam, że faceci to mnie czasem rozwalają swoim gapiostwem
mój tata był najlepszy jak poszedł do pracy w bluzce mojej mamy i jak wrócił to się dziwił że jak dostałyśmy z mama ataku śmiechu, nie mógł uwierzyć że to nie jego bluzka ![]()
dobrze, że była w miarę unisex
[/quote]
a propos gapiostwa - tata koleżanki zjadł pasztet dla kota z lodówki - nie zauważył jakoś co na opakowaniu było ...
a to się nie dziwię, żarcie dla kota jest podobno pyszne ![]()
Nie wiem, nie próbowałam... ![]()
[quote=justyna]a to się nie dziwię, żarcie dla kota jest podobno pyszne
[/quote]
jeszcze nie jadłam, tylko notorycznie wącham ![]()
ale musi być dobre, mój kocur upasł się dość mocno na zimę ![]()
[quote=pinkmause][quote=justyna]a to się nie dziwię, żarcie dla kota jest podobno pyszne
[/quote]
jeszcze nie jadłam, tylko notorycznie wącham ![]()
ale musi być dobre, mój kocur upasł się dość mocno na zimę
[/quote]
mi się jakloś też nie zdarzyło... a czy moja utyła to nie wiem, za to wizualnie jest dwa razy większa - tyle jej futra przybyło!
futra tak, taki kłębuszek, ale i ciężki też się zrobił ![]()
moją muszę zważyć, zobaczymy co mi waga pokaże ![]()
dostałam dzisiaj od koleżanki jakieś kulki musujące do kąpieli - jeszcze takich to nie miałam...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź