Odp: kąpiele - żele, płyny, olejki
oj śmierdzi potwornie, podobnie jak olejek drenujący do ciała, ale łapki są po nim naprawdę cudowne
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
oj śmierdzi potwornie, podobnie jak olejek drenujący do ciała, ale łapki są po nim naprawdę cudowne
ciekawa jestem co oni tam dają bo to naturalne składniki przecież!
pewnie jakieś zioło, co nie za cudnie pachnie
śmierdzące ale skuteczne
ale wtedy to już nie jest przyjemność używania
no tak tylko konieczność
ja często głównie zapachem się kieruję, więc póki co wybieram te pachnące, póki mogę
To tak jak ja
ja czasami patrzę tez na fajne buteleczki w jakie wlewają takie płyny to tak żeby troszkę ozdobiło łazienkę
jasne, opakowanie bardzo ważna rzecz, czasami nawet może bardzo zmylić
zgadzam się - ja koleżance kupiłam kiedys taki mleczny puder do kąpieli - w słoiczku z "uchami", a w uchu była drewniana łyżeczka. Na naklejce krowa i napis MILK - była pewna, że to do kuchni...
moja mama kiedyś kupiła peeling do ciała w takiej fajnej buteleczce i zostawiła w kuchni... a mój tata pomyślał, że to coś do jedzonka i zabrał do pracy
też kiedyś kupiłam sobie taki puder do kąpieli, ananasowy chyba
haha, no właśnie, opakowania teraz są przecudne, wymyślne, stanowiące dekorację kuchni czy łazienki
[quote=angelcity89]moja mama kiedyś kupiła peeling do ciała w takiej fajnej buteleczce i zostawiła w kuchni... a mój tata pomyślał, że to coś do jedzonka i zabrał do pracy [/quote]
hahaha ale powiem Wam, że faceci to mnie czasem rozwalają swoim gapiostwem
mój tata był najlepszy jak poszedł do pracy w bluzce mojej mamy i jak wrócił to się dziwił że jak dostałyśmy z mama ataku śmiechu, nie mógł uwierzyć że to nie jego bluzka
dobrze, że była w miarę unisex
ja właśnie po soli do kąpieli chce zrobić wazonik
tylko kamyczki kolorowe szukam
ja trzymam orzechy w słoiczku po soli do kąpieli ...
właśnie można użyć do innego celu takie pojemniki
[quote=justyna][quote=angelcity89]moja mama kiedyś kupiła peeling do ciała w takiej fajnej buteleczce i zostawiła w kuchni... a mój tata pomyślał, że to coś do jedzonka i zabrał do pracy [/quote]
hahaha ale powiem Wam, że faceci to mnie czasem rozwalają swoim gapiostwem
mój tata był najlepszy jak poszedł do pracy w bluzce mojej mamy i jak wrócił to się dziwił że jak dostałyśmy z mama ataku śmiechu, nie mógł uwierzyć że to nie jego bluzka
dobrze, że była w miarę unisex [/quote]
a propos gapiostwa - tata koleżanki zjadł pasztet dla kota z lodówki - nie zauważył jakoś co na opakowaniu było ...
a to się nie dziwię, żarcie dla kota jest podobno pyszne
Nie wiem, nie próbowałam...
[quote=justyna]a to się nie dziwię, żarcie dla kota jest podobno pyszne [/quote]
jeszcze nie jadłam, tylko notorycznie wącham
ale musi być dobre, mój kocur upasł się dość mocno na zimę
[quote=pinkmause][quote=justyna]a to się nie dziwię, żarcie dla kota jest podobno pyszne [/quote]
jeszcze nie jadłam, tylko notorycznie wącham
ale musi być dobre, mój kocur upasł się dość mocno na zimę [/quote]
mi się jakloś też nie zdarzyło... a czy moja utyła to nie wiem, za to wizualnie jest dwa razy większa - tyle jej futra przybyło!
futra tak, taki kłębuszek, ale i ciężki też się zrobił
moją muszę zważyć, zobaczymy co mi waga pokaże
dostałam dzisiaj od koleżanki jakieś kulki musujące do kąpieli - jeszcze takich to nie miałam...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź