Odp: Ubieranie się zgodnie z wiekiem?
Trzeba jednak uważac- bo czasami w starszym wieku ,nawet z najlepszą figurą może byc śmieszne
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Trzeba jednak uważac- bo czasami w starszym wieku ,nawet z najlepszą figurą może byc śmieszne
mimo wszystko to ja myślę że w starszym wieku to sie powinno ubierać zgodnie z tym wiekiem gustownie i elegancko ale skromnie
no, trochę fantazji, kreatywności i oryginalności nie zaszkodzi - umarłabym bez tego!
Wszystko dla ludzi... w granicach rozsądku oczywiście.
hi hi hi - zależy jaki kto rozsądny jest
No to kwestia względna jest.
tak teoria względności znajduje zastosowanie do wszystkiego (i jaka ta fizyka łatwa!)
No nie dla mnie...
bardzo wg mnie kreatywne to wydłubanie brwi i narysowanie sobie ich w polowie czoła....
Porażka...
lux i można za kaluna robić
albo puder pomarańczowy na cała twarz - jakby marchewka sie wysmarowała
jeszcze lepszy samoopalacz - to dopiero widok a szyja jak u diwy z opery
jakże nudno byłoby gdyby wszyscy byli jednakowi, gdyby nawet w starszym wieku trudno byłoby odróżnić od siebie dwie staruszki... Ja jestem za szaleństwem - w każdym wieku, jeśli tylko ktoś ma ochotę!
pewnie, ja popieram i nie dam się zamknąć w szablony
Powinno ubierać się zgodnie z wiekiem. Niektórym już nie wypada chodzić w tym, w czym np. 30-latki.
Troszkę mam z tym problem Mając 30+ wciąż ubieram się jak 20+, ale jestem na etapie, nazwijmy to... przeobrażenia. Chcę ograniczyć ilość posiadanej odzieży i kupować w bardziej przemyślany sposób. Odkryć, w czym wyglądam najlepiej, dopasować kolory itd. Nie chcę jednak radykalnej, natychmiastowej zmiany.
Kupując nową szafę i pozostałe meble, załamałam się ilością ubrań upchniętych w poprzednim lokum. Postanowiłam je najpierw trochę znosić i zmiany wprowadzać stopniowo. W końcu... lubię swoje koszulki z Croppa
Ubieram się tak jak czuję i w tym co czuję się dobrze. Oczywiście staram się to nieco dobrać do wieku - 38 latek
Najlepiej lubię ubierać jeansy, jakiś fajny sweter lub wygodną bluzę.
Ja właśnie noszę jeansy Cross i niestety nie podołały wyzwaniu, jakimi są wysokie kozaki - bo ocierając się o ich brzeg prawie już mają dziurę w wewnętrznej okolicy kolana... Czyli coś z wytrzymałością materiału jest nie tak...
> Zafira napisał/a:
> Ja właśnie noszę jeansy i niestety nie podołały wyzwaniu, jakimi są wysokie kozaki - bo ocierając się o ich brzeg prawie już mają dziurę w wewnętrznej okolicy kolana... Czyli coś z wytrzymałością materiału jest nie tak...
Dziwne ja tyle lat noszę jeansy, bluzy jeansowe i żadnej dziwnej wpadki.
Myślę, że po prostu miałaś pecha lub źle dobrałaś jeansy do kozaków.
Ja ostatnio ubieram się w stylu nastolatek, a mam 30+
Zależy od gustu danej osoby, ostatnio częściej widzę panie 50+ w młodzieżowych ciuszkach:)
Zależy od gustu danej osoby, ale większość ubiera się stosownie do wieku
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź