Temat: Naklejki na paznokcie
Koleżanka sprawiła sobie fajne kolorowe naklejki na pazurki i nosi je już tydzień, wcale nie uważa żeby się nie zniszczyły i świetnie się trzymają. Znacie je może? Bo nie chciała mi powiedzieć gdzie kupiła...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Koleżanka sprawiła sobie fajne kolorowe naklejki na pazurki i nosi je już tydzień, wcale nie uważa żeby się nie zniszczyły i świetnie się trzymają. Znacie je może? Bo nie chciała mi powiedzieć gdzie kupiła...
Ja kupiłam naklejki na sylwestra w naildesign, rzeczywiście się trzymały zaskakująco długo, są świetne na imprezy
Ja na allegro kupowałam tatuaże wodne na paznokcie.
Super rozwiązane ![]()
Na wierzch i tak dajesz jakiś lakier nawierzchniowy
O proszę, będę musiała je wypróbować . Sama póki co jestem na etapie testowania lakierów hybrydowych i będę musiała sobie sprawić kilka z oferty . Wybór jest tam bardzo duży, ale chyba póki co wybiorę jakieś wiosenne odcienie.
A czemu koleżanka nie chciala Ci powiedzieć gdzie kupiła??Teraz rewelacyjne są tatuaże na paznokcie!
W wielu e-sklepach można je kupić:)
ja robię sobie hybrydy i często korzystam z naklejek wodnych - są ekstra;)
Naklejki wodne są super - wypróbuj. Można je nakładać na hybrydy albo na zwykły lakier. Fajnie ożywiają manicure. Kupisz je w sklepach internetowych albo na portalach aukcyjnych. Kosztują dosłownie kilka złotych.
Naklejki na paznokcie można kupić w każdej drogerii.
polecam stronkę
Profesjonalne naklejki na paznokcie nie wyglądają źle, a wręcz przeciwnie. Ale większość stylistek zrobi paznokcie w inny sposób. Na FB firmy EM Nail można popatrzeć jakie cuda robią dziewczyny przy wykorzystaniu ich produktów do stylizacji paznokci . Warto popatrzeć - może znajdziecie inspirację dla siebie.
A co sądzicie o Osobiście uważam, że to przesada, ale córcia usilnie mnie na nie namawia (w sensie dla mnie
)
Ostatnio edytowany przez makalica87 (2017-02-09 09:40:55)
Mam takie jak tatuaże wodne, super się sprawdzają, sczerze to bardzo je lubię, ładnie widać cały wzór ![]()
Obecnie bardzo popularne są Oprócz tego warto zainteresować się brokatami i markerami, które bardzo łatwo nakładać samodzielnie. Wszystko to można znaleźć w internecie.
Ja lubię gwiazdki i kiwatuszki
naklejki to już tak średnio modne są raczej, mi się kojarzy z nastolatkami
Na ali jest ogromny wybór tyle że długo się czeka na dostawę
Naklejki na paznokcie dostaniesz w sklepach,które mają lakiery i inne akcesoria.
Ja sporadycznie używam naklejek, ale bardzo lubię te wodne
Szczerze mówiąc naklejki to dla mnie trochę wtopa trochę przeżytek. Teraz jest wiele innych metod jeśli chodzi o malowanie wzroków.
Zgodzę się z poprzednią wypowiedzią. Mnie również nie podobają się naklejki. Wolę zrobić sobie porządne paznokcie żelowe.
Fajne są dla nastolatek
Ja lubię wzory geometryczne na paznokciach...
Zachęcam do wejścia na panel opinii https://panel.badanie-opinii.pl/, gdzie w łatwy sposób można wymieniać punkty na gotówkę
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź