Odp: pizza
Polecam pizzę w Biesiadowo są smaczne ,duże i można pół zamówić jednego smaku, a pół drugiego .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Polecam pizzę w Biesiadowo są smaczne ,duże i można pół zamówić jednego smaku, a pół drugiego .
A gdzie to jest? W jakiej miejscowości? Ja nawet lubię pizzę Dominium.
Ja robie pizze sama i wychodzi świetna ale czytałam, że uzywając kamienia do pizzy mozna jeszcze efekt poprawić. Widziałam że electrolux ma taki kamien w swoim asortymencie. Ktos posiada?
Cleopatro musisz koniecznie coś więcej na ten temat napisać bo ja pierwszy raz o czymś takim czytam, nie umiem sobie nawet wyobrazić jak to wygląda, bo tej folii ochronnej wielokrotnego użytku sama używam, do pizzy również, ale jak stosować kamień to jakoś ciężko mi wymyślić coś sensownego.
Preferuję domowe ,wiem co jem i nie żałuję składników sobie .
Ostatnio syn zamówił z owocami morza to było bardzo mało tego
Ja uważam, że na pizzy nie powinno się znajdować zbyt wiele składników. Wtedy gubi się gdzieś cały jej smak.
Wiesz każdy lubi co innego. Mi duża ilość składników nie przeszkadza. Ostatnio trafiłam na tą pizzerie [url]http://www.restauracja-torino.pl/[/url] i chyba wybiorę się w jakiś weekend spróbować ich dań. Menu prezentuje się całkiem nieżle
Zwykle idziemy na łatwiznę- pizzę zamawiamy na [url]http://partypizza.pl[/url] Wybieramy składniki, komponujemy pizzę i ją zamawiamy. Na robienie pizzy nigdy nie mamy czasu.
A ja piekę pizzę samodzielnie, spód robię z mieszanki mąki żytniej i otrąb, dodatki też bez tłustego sera, raczej warzywa - bo musi być pyszna i zdrowa
Moje ostatnie odkrycie - pizza z boczniakami i salami + oliwki:) Super połączenie i niebanalny smak:)
Czy ktoś z Was posiada własny piec do pizzy?
Nie, ale w piekarniku też mi wychodzi pyszna:)
ja nigdy nie umiem zrobić nawet w połowie tak fajniej jak w pizzeri ;p a próbuje od lat na róznych przepisach
robie sama ciasto, na wierzch sos pomidorowy, tarta mozarellla, jalapeno, pieczarki, oliwki i szynka
Polecam salami na taką domową pizzę.
Ja lubię pizzę wege
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź