Temat: Kraków
Najczęściej kupuję w Plazie i Bonarce, ale fajne sklepy są też w King Square - 100 sklepów , gdzie często są wyprzedaże, ale tam mam trochę dalej od domu, więc nie bywam co weekend...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Najczęściej kupuję w Plazie i Bonarce, ale fajne sklepy są też w King Square - 100 sklepów , gdzie często są wyprzedaże, ale tam mam trochę dalej od domu, więc nie bywam co weekend...
Ja wolę mniej wypromowane miejsca, ale z duszą... Sukiennice bardzo mi się podobają, mają ten zabytkowy charakter i fajne unikalne rzeczy można tam kupić...
A byliście ostatnio w Zakopiance? Do końca miesiąca jest maraton przecen w Intersport, może pora wymienić sprzęt sportowy przed zimą?
Wybieram się z siostrą za tydzień do Krakowa na konkretniejsze zakupy przedświąteczne, w planach mamy odwiedzić Bonarkę, może jeszcze gdzieś po drodze wstąpimy jak czas pozwoli. Muszę sobie też sprawić coś fajnego na sylwestra.
Planuję wybrać się do Krakowa na styczniowe wyprzedaże, oczywiście jak będzie coś ciekawego w zapowiedziach centrów handlowych
Fajnie, można przy okazji pozwiedzać, sama myślę o takiej wycieczce, ale już po świętach jak się przewalą tłumy turystów....
W Krakowie zawsze jest dużo zwiedzających, i to jest cały urok, że można wtopić się w ten tłum, podążać utartymi szlakami, oderwać się od codzienności... Z każdej takiej wycieczki przywożę kolejne fajne zdjęcia, wspomnienia i pamiątki:)
Centrum handlowe w Modlniczce ma całkiem dobre oferty. Ale nie polecam się tam wybierać w weekendy - oblężenie, brak miejsc parkingowych i przebrane ubrania. Oni mają tam oferty cały rok, więc nie ma pośpiechu.
brakuje mi w Krakowie takich małych sklepików, w których można kupić najzwyklejsze rzeczy do domu, warzywniaków, małych sklepów odzieżowych z duszą. jeżeli już takie są, to jest tak okropnie drogo, że szkoda mówić. albo galerie, w których wszędzie jest to samo..
Będąc w Krakowie zawsze trafie na wyprzedaże, ale to głównie w centrach handlowych.
Podobne mam zdanie, że w krk brakuje małych sklepików.
Są gdzieniegdzie jeszcze, ale teraz pozamykane, a widziałam fajną wyprzedaż butów w małym sklepie niedaleko centrum, może po otwarciu jeszcze będzie obowiązywać...
Warto zajrzeć do Bonarki, byłam w ostatnią sobotę i jest sporo przecen nawet na letnie kolekcje.
Niedługo będę w Krakowie i zastanawiam się gdzie tam można zrobić niedrogie zakupy
Warto przejść się po galeriach, tam zawsze są promocje...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź