Odp: Stylizacja paznokci
Ja najbardziej lubię jak żona idzie do kosmetyczki. Ona ma dobre zestawy do paznokci, lepszej jakości produkty i dłonie lepiej wyglądają.
Ostatnio edytowany przez mikee888 (2017-11-23 16:09:26)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja najbardziej lubię jak żona idzie do kosmetyczki. Ona ma dobre zestawy do paznokci, lepszej jakości produkty i dłonie lepiej wyglądają.
Ostatnio edytowany przez mikee888 (2017-11-23 16:09:26)
> mouse88 napisał/a:
> Hybrydy są najtrwalsze i najlepsze. Najmniej niszczą paznokcie.
Tak, jeżeli są odpowiednio wykonane
Technik stylizacji jest naprawdę wiele Warto robić kursy i się szkolić
Ja ostatnio byłam na kursie zdobienia paznokci Wedding Nail Art Design. Super sprawa - szczerze polecam. Kurs organizowało Beauty Lux. Ogólnie robiłam u nich zawodowy kurs stylizacji paznokci kiedyś, ale trzeba się doszkalać cały czas z nowych metod.
ja teraz cały czas robię polygel meeeeeeeega proste to, a i efekt bardzo naturalny
Dziewczyny, w Semilacu jest teraz promocja z okazji Dnia Stylisty na na profesjonalne produkty do manicure, polecam
Zgadzam się z Dziewczynami! Produkty dobrej jakości i dobrze wykonany mani to podstawa!!! Jestem super zadowolona, robię hybrydy już od 5 lat i moje paznokcie są w dobrej kondycji.
hybrydy na naturalnej płytce
Hybrydki na naturalnej płytce też oczywiście. Sama robię odkąd dostałam zestaw i polecam bo to jest mega wygodne, zwłaszcza jak używam 5 w 1 xD
też bardzo lubię extend ja mam Delicate Pink
Też lubię hybrydy. Jest to świetne rozwiązanie jeśli nie chcesz co drugi dzień malować paznokcie.
Ja maluję kiedy potrzebuję, nie muszę mieć cały czas kolorowych paznokci, a poza tym fajnie jest zmieniać kolorki codziennie Przy hybrydzie jesteś skazana na jeden wygląd paznokci przez dłuższy czas, a przecież ubrania różne nosisz...
Jestem fanką klasycznych paznokci, więc nie kombinuję za bardzo z lakierami. Przeważnie maluję je jakąś neutralnie wyglądającą odżywką - teraz mam w odcieniu french.
Ja lubie takie z naklejkami czy cyrkoniami.
Na co dzień:) Fajnie wyglądają:)
Ja lubię manicure w paski.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź