Temat: Jakimi najszybszymi samochodami jeździłyście?
Jak w temacie, jakimi najszybszymi samochodami jak do tej pory jeździłyście ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, jakimi najszybszymi samochodami jak do tej pory jeździłyście ?
Standardowe prędkości, do 150 km/h na autostradzie. Czyli raczej zgodnie z przepisami.
Wszystko jeszcze jest przede mną Na cywilnych drogach raczej nie ma co szarżować. Od tego są tory.
Możliwość pościgania szybkimi autami.
Ostatnio edytowany przez alinka29 (2016-09-16 07:55:26)
Ja jechałam raz mercedesem super nowym, ale nie pamiętam jaki model. To było najszybsze auto.
[quote=kocham_kato]Ja jechałam raz mercedesem super nowym, ale nie pamiętam jaki model. To było najszybsze auto.[/quote]
Też mercedesem a licznik pokazywał 220 ,trochę strasznie było.
Grubo ponad dwieście, ale nie pamiętam modelu wozu. Jechałyśmy z koleżanką tak zwaną okazją i zabrał nas chłopak, który własnie wrócił z Niemiec. Tam kupił sobie zachodnie auto i chciał przyszpanować, więc wdepnął. Czułyśmy się jak w rakiecie.
Sama prowadziłam setką na swój egzamin na prawko... w terenie zabudowanym Tyle że to dzielnica przemysłowa była, bo przecież musiałam się wyspać i umalować.
Kiedyś koleżanka, po tym jak wydostałyśmy się z korków, rzuciła ostrzeżenie: "Trzymajcie się, startujemy" i pocisnęła chyba ze 180, żeby jak najszybciej znaleźć się jak najdalej od miasta.
bmw m5 mojego chłopaka, 290km/h bo więcej się bałam, ale przeżycie petarda
Porsche panamera, 245 km/h
Chyba audi mojego taty, ale nie jestem za szybką jazdą...
Ja jeździłam szybko BMW X5..
Audi mojego brata ,to była prędkość!!! Lubię szybką jazdę samochodem ale bezpieczną nie brawurę czy cwaniactwo na drodze, ponieważ wtedy bardzo łatwo o wypadek.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź