Odp: Dobry krem pod oczy ?
Omm... dwie stówy? Na razie nie na moją kieszeń, ale chciałabym bardzo, żeby było mnie stać na takie kosmetyki
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Omm... dwie stówy? Na razie nie na moją kieszeń, ale chciałabym bardzo, żeby było mnie stać na takie kosmetyki
Ja polecam krem pod oczy na kontur oka.
Daje efekt takiego napięcia okolicy oka i wypełnienia zmarszczek. Nie usunie ich, ale ładnie wygładza. I do tego polecam go najpierw wklepać, a później użyć schłodzonego rollera jadeitowego. Z rana twarz jest nie do poznania.
Najlepiej to mi wygładza zmarszczki baza pod makijaż Takie małe oszustwo
Rollera używam czasem podczas wykładów online, żeby zająć czymś ręce. Fajna sprawa, tylko brakuje mi systematyczności, jak zresztą we wszystkim. Najchętniej to leżałabym z jadeitową opaską/maską na oczach, tylko mnie jej ceny odstraszają. Ma to ktoś? Warte uwagi?
Stosowałam do tej pory takie żelowe, ale w nich z czasem ten żel zmniejsza objętość i trzeba wymieniać na nową, a jadeit jednak byłby na zawsze.
Kawowy Less is more - teraz mam i chyba już przy nim zostanę...
Widzę, że ma wysokie noty na Wizażu. Właśnie teraz jest na niego świetna promocja w Hebe (28 zł przy cenie regularnej 40 zł), więc biooooorę i bedę testować
Ja teraz latem używam kremów z Tołpy, pod oczy też.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź