Temat: Była żona i jego matka - problem
Proszę o mądrą sugestię ,myśl gdyż sama nie wiem co robić. Mam rozdarte serce...kocham mężczyznę, ale od początku są przeszkody: on jest po rozwodzie. To nie jest główny problem. Największym moim problemem nie do rozwiązania jest jego matka. Mój chłopak jest ode mnie starszy , ma 34 lata. Jego matka ciągle traktuje go jak małego synka, mówi mu a zarazem mi, co mamy robić. Ustalam z nim pewne rzeczy, a on słucha jej. Najgorsze jest to iż ostatnio poruszyliśmy temat jego byłej żony - matka zasugerowała byśmy się nie odcinali od jego żony itp...dla mnie jest to nie do przyjęcia, gdyż ja z moimi byłymi parterami nie mam nic wspólnego... Mamusia chwali byłą, wg niej i jego rodziny jestem zła bo zabraniam mówić o byłej żonie i nalegam, by mój parter słuchał mnie , nie mamusi. Cały czas jest manipulacja z jej strony. Ciągle słyszę jakieś niedomówienia, mam już dość tematu byłej żony.Jak mam żyć? Chciałabym znaleźć rozwiązanie.... Robi mi się za ciasno na związek 2 ludzi plus mamusia i tematy z przeszłości.