Temat: Zestaw darmowych kosmetyków
Macie niepowtarzalną okazję otrzymać całkowicie za darmo 5 kosmetyków , w pięknie zapakowanym pudełeczku. Nie są to próbki , tylko produkty miniaturowe i pełnowartościowe . Naprawdę warto!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Macie niepowtarzalną okazję otrzymać całkowicie za darmo 5 kosmetyków , w pięknie zapakowanym pudełeczku. Nie są to próbki , tylko produkty miniaturowe i pełnowartościowe . Naprawdę warto!
Też dostałam, super produkty!
musze spróbowac
Jeśli macie ochotę mi pomóc, a przy okazji zarejestrować się na ShinyBox, to prosiłabym o wejście z tego linku:
Pod linkiem znajduje się coś co myślę Was zainteresuje, czyli darmowe kosmetyki
dobrze Wam znane pudełęczko
zapraszam wszystkich
wchodźcie w link i zgarnijcie darmowe kosmetyki
bardzo proszę o kliknięcia, pomóżmy sobie nawzajem
dziękuję ślicznie :***
Widziałam te cudeńka, pięknie zapakowane i pełnowartościowe lub miniaturki.
Zapraszam do rejestrowania się, można łatwo zgarnąć pudełeczko, już za samą rejestrację jest 20 punktów!
Shinybox znaczy sie kosmetyki które wysyłają są świetne. Rejestracja jest darmowa, wysyłka także, dlaczego by nei spróbować, i tak kolejno raz do razu. Mówię Wam klikajcie w link i się rejestrujcie. Nie macie nic do stracenia a tylko do dostania
Bardzo ciężko jest mi zachęcić kolejne osoby, jak Wam się to udaje? Pierwsze pudełeczko dostała, a teraz mam za mało punktów
to może i ja wkleję swój link polecający a może ktoś kliknie w mojego ;-)
Przypominam ze to nic nei kosztuje !
Proszę wejdzcie na mój link! )
Z góry dziękii ;**
Niektóre firmy wysyłają próbki, ale chyba coraz rzadziej, kosmetyki są już i tak coraz tańsze...
Trochę nieekologiczne jest to udostępnianie próbek w saszetkach. Ok, nawet przydatne w przypadku kremów, bo można sobie zrobić próbę uczuleniową, zobaczyć jak się krem rozsmarowuje, jak wchłania, czy nie szczypie, ale szampony, żele pod prysznic itd. to już chyba przesada. I kosmetyki faktycznie są coraz tańsze, więc zawsze nietrafiony krem można komuś odstąpić, żeby się nie zmarnował, bez wielkiej szkody dla portfela. Co innego drogie kremy
Sprawdzony news? Jak tak to ja chętnie!
Kremy w saszetkach można przelać do pojemników po zużytych kremach i jest ok.
A ja zwykle używam saszetek na jeden raz, żeby nie leżały otwarte.
Ja też, np. krem można wsmarować nie tylko w twarz, ale i w dekolt czy na ręce.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź