Temat: Letnie wyprzedaże - gdzie i kiedy?
Wrzucajcie info, gdzie udało Wam się kupić coś fajnego po taniości:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wrzucajcie info, gdzie udało Wam się kupić coś fajnego po taniości:)
W moodo.pl kupiłam mocno przeceniony zielony sweterek na chłodniejsze lato:) Mają teraz promocje do -60%
Od dawna Merg.pl - to u nich robi się najlepsze interesy. Najłatwiej kupować online - powiedzmy, że w kilkadziesiąt minut można przejrzeć setki pozycji, a nie kilka par butów. Ja np. na kupowanie w galeriach zupełnie już się nie piszę. Dużo lepszym pomysłem jest internet - zakładając dokładne wymierzenie stopy.
mi udało sie w Denley.pl chociaz tam i bez wyprzedazy kupuje ubrania w niskich cenach a sklep lubie- zawsze jakas bluzke czy sweter tam kupię, a i chlopakowi cos wybiore. dla mnie to jeden z nielicznych sklepow, ktory ma rozsadne ceny.
Ja w tym roku zrobiłam spore zakupy. Wydaje mi się,ze wyprzedaże są jeszcze lepsze niż rok temu. Kupiłam sobie nowe buty oraz kilka par bluzek ( niektóre z krótkim rekawkiem ale przydadzą mi się pod sweterki na jesień).
Jestem najbardziej zadowolona ze swojego nowego zegarka. Udało mi się dorwać oryginalną Invictę taniej
też właśnie ostrzę już sobie pazurki na jakieś fajne letnie wyprzedaże. Zazwyczaj można kupić rzeczy o wiele taniej, a nie tracą zbyt wiele na jakości. Także w miarę możliwości niech każdy coś podrzuca do wątku, to będzie można skorzystać, jak się dana rzecz spodoba i będzie w odpowiedniej cenie
@Bellalinaa ja np śledzę czy coś wrzuciły Qpony, bo nawet jak to nie są specjalne dedykowane zniżki, to często mają info o wyprzedażach w sieciówkach i nie tylko
W telimena.pl aż 25% nb bieliznę Triumph i Sloggi:
[url]http://urodaizdrowie.pl/25-na-bielizne-triumph-i-sloggi-promocja-w-sklepie-telimena-pl[/url]
Ciągła wyprzedaż jest w H&M, upolowałam 2 torebki i świetne buty:)
Teraz jest wyprzedaż w moim ulubionym sklepie stacjonarnym w Poznaniu więc staram się dość często tam zaglądać i znaleźć coś po fajnie obniżonej cenie
Bardzo ładne wyprzedaże są teraz i nie powiem, całkiem fajne upusty były lub np. takie coś, takiego "przy zakupie 3 par skarpetek trzecia jest za tyle i tyle..."
Zresztą jakby nie porównać jest sporo obniżek. Spodnie w kolorze granatu, krój skinny fit. Są obniżone z 263,78 zł* do 85,95 zł Myślę, że warto kupić, bosko wyglądają, a do tego wykonane są z dobrego materiału.
W marketach też można upolować fajne ciuszki:)
Polecam wszelkie outlety, tam to dopiero są przeceny!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź