Odp: Najbardziej nie lubię....
Nie lubię gdy idę w szpilkach, ktoś idzie za mną, i w tym momencie pociągnę obcasem po chodniku zawsze tak głupio mi się robi w tym momencie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie lubię gdy idę w szpilkach, ktoś idzie za mną, i w tym momencie pociągnę obcasem po chodniku zawsze tak głupio mi się robi w tym momencie
Najbardziej nie lubię jak ktoś mi wytyka błędy, a sam też je robi...
Łatwiej zobaczyć błąd u kogoś niż u siebie... Też tego nie znoszę.
A takie osoby uważają się na dodatek za wszechwiedzące, więc fajnie im czasem utrzeć nosa...:)
Najbardziej nie lubię takich świętoszków, co to udają dobrych, a naprawdę to by cię w łyżce wody utopili...
Najbardziej nie lubię swojej byłej szefowej Kobieta nie rozumie, że praca nie jest całym życiem. Zaniedbuje relacje z bliskimi, żeby robić nadgodziny, wpycha swoje dzieci w ręce komu się da, żeby zajmować się wyłącznie pracą, nie nimi i oczekuje, że wszyscy będą żyć według jej modelu.
Niestety, w Polsce ciągle jest to norma, że się łamie prawa pracowników...
Prawda Tam były takie wałki, że czasami co innego oficjalnie w grafiku, co innego w rzeczywistości.
Ja nie lubię w siebie w pracy też właśnie tego że mój stan paznokci cierpi.. bardzo
Nie lubię jesiennej pluchy...
Najbardziej nie lubię fałszywych, kłamliwych, dwulicowych ludzi, nie lubię jeść wątróbki, nie lubię jak ktoś się śmierdząco poci a ja muszę z nim przebywać np, w autobusie. Latem to jest dla mnie zmora.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź