Temat: Antyperspiranty
Hej - czy używał ktoś antyperspirantów ziaja???
Nie ma tam żadnych komentarzy czy działają
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej - czy używał ktoś antyperspirantów ziaja???
Nie, ja używam z Iwostin, hypoalergicznych
Niestety, tych z ziaji nie używam, ale dobrze sprawdza się hipoalergiczny antyperspirant LV.
Ja używam Ziaja Sensitive. tani, a bardzo skuteczny.
Ale wiecie jak to jest na jednego za działa a na drugiego nie. Tak to jest z tymi antyperspirantami, trzeba sobie pobróbować kilka zanim się trafi na optymalny dla siebie, tam też jest dosyć szeroki asortyment i całkiem dobre ceny teraz też przed świętami jest sporo promocji, więc można trafić na coś fajnego tylko trzeba dobrze poszukać
Ja używam, kiedyś nawet używałam blokera jak dla mnie skuteczny zwłaszcza jak za taką cenę
Miałam bloker z Ziaji u mnie się nie sprawdził, za to kulki z garniera mi akurat pasują.
U mnie też się nie sprawdził. Antyperspirant najlepszy to Rexona- dla mnie. Poza tym uwielbiam Nivea bo pięknie pachnie i mam bardzo delikatne pachy po nim, działanie p/potne może mniejsze niż u Rexony ale i tak jest super. Poza tym często wracam do Garniera i Adidasa.
Ja już od dłuższego czasu używam blokera z Ziai i jestem bardzo zadowolona. Według mnie działa identycznie jak Etiaxil, a jest 10 razy tańszy. Bardzo podoba mi się w blokerach forma ich używania - że można ich używać na noc.
To także muszę spróbować tego blokera, jak dotąd wszystkie dezodoranty zawiodły.
Mam bloker z ziaji bo kupiłam chłopakowi ale on nie używa. Chyba trzeba będzie mu wykraść z kosmetyczki i samej wypróbować
Używam, ale kiedy jestem w domu, muszę wypróbować tak na co dzień
Używam takiego z kryształem górskim (ałun) - to najzdrowsza opcja.
> noir-desire napisał/a:
> Używam takiego z kryształem górskim (ałun) - to najzdrowsza opcja.
I to u Ciebie naprawdę działa? Ja próbowałam, ale jakoś nie widzę działania. No chyba że trzeba trochę bardziej powcierać
No tak, ałun działa przecież ściągająco więc trochę trzeba skórę nim natrzeć
> Inna111 napisał/a:
> Hej - czy używał ktoś antyperspirantów ziaja???
Z Ziaji lepiej kupić bloker w kulce.
Ja czytam składy, jeśli antyperspirant ma aluminium to nie chcę go nawet za darmo. A Ziaja ma czy nie?
Ze wszystkich dezodorantów świata polecam dezodorant w sztyfcie Aloe Ever-Shield marki Forever. Nie zawiera soli aluminium, nie plami ubrań, można stosować od razu po goleniu / depilacji, ma gęstą konsystencję. Poza tym to produkt "wielu zastosowań"- m.in odstrasza komary (komary bardzo nie lubią aloesu), a jeśli już jakiś ugryzie to sztyft super łagodzi ugryzienia. Bardzo polecam i zapraszam do kontaktu: [email protected]
Marta
|Fajna sprawa, bo komary to duży problem każdego lata...
Plus za to, ze można używać zaraz po depilacji. Większość jednak szczypie
> kasia001 napisał/a:
> Ja czytam składy, jeśli antyperspirant ma aluminium to nie chcę go nawet za darmo. A Ziaja ma czy nie?
Na tym oliwkowym jest napisane na opakowaniu: oliwkowy dezodorant bez soli glinu.
Najlepszym sprzymierzeńcem w przeciwdziałaniu nieświeżości pod pachami, są tzw. blokery i antyperspiranty. Czyli kosmetyki, które czasowo ograniczają wydzielanie potu, zapobiegając nieprzyjemnemu wrażeniu mokrej skóry. Jednym z najbardziej kultowych preparatów przeciw potliwości, jest „kulka” Vichy. Stosuje i szczerze polecam!!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź