Odp: W jakim stylu się ubieracie?
ja raczej lubie styl luźny ale delikatnie elegancki, zawsze zakładam biżuterie srebrną, tak sie złożyło, zawsze musza byc kolczyki i coś na szyję,ze srebra
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja raczej lubie styl luźny ale delikatnie elegancki, zawsze zakładam biżuterie srebrną, tak sie złożyło, zawsze musza byc kolczyki i coś na szyję,ze srebra
Ja raczej tak na sportowo, jeansy, jakaś bluzeczka, ostatnio też dokupiłam sobie takie butki już bardziej jak temperatury opadną, ale ogólnie lubię taki styl
Ja preferuję bardzo wygodne ubrania. Zazwyczaj na sobie mam dres, w którym uwielbiam chodzić! Mam go już od kliku dobrych lat a cały czas wygląda jak nowy
Ja ostatnio coraz bardziej elegancko, nie wiem co mnie wzięło, bo moja praca tego nie wymaga. Lubię elegackie koszule i torebki, ale do tego raczej zwykłe dżinsy.
Ja kiedyś lubiłam obcisłe i przylegające ciuchy. Teraz jest zupełnie w druga stronę, źle się czuję jak coś mnie opina i wolę czuć się swobodniej. Bardzo spodobały mi się ubrania typu oversize które nie dość że są eleganckie i gustowne, to właśnie sprawiają że czuję się w nich dobrze i wygodnie. Przeważnie, zamawiam je sobie na bo mogę liczyć tam na duży wybór, markowe ciuchy i w dobrych, rozsądnych cenach.
W tym temacie trzeba naprawdę bardzo uważać, bo można sobie wielu problemów narobić. Przynajmniej moim zdaniem.
Ja również wolę luźne ubrania. W takich czuję się najlepiej.
[quote=Blue_moon]Ja ostatnio coraz bardziej elegancko, nie wiem co mnie wzięło, bo moja praca tego nie wymaga. Lubię elegackie koszule i torebki, ale do tego raczej zwykłe dżinsy.[/quote]
Podoba mi się taki styl, bo jest połączeniem elegancji i swobody. Elegancja, ale bez sztywności.
ja lubię dresy i luźne koszulki
[quote=Paulinio]ja lubię dresy i luźne koszulki [/quote]
Tak to mnie można w domu przyłapać Ale kocham legginsy i do tego jakiś fajny t-shirt i tak mogę brykać
Czarna, damska, długa kurtka i granatowa kurteczka. No zakochałam się <3
ja lubię tzw. luźnią elegancję. ubieram się ładnie i schludnie, ale najważniejsza jest dla mnie wygoda
Staram sie łączyc wygode z elegancją, jakis element dodający seksapilu przemycic (chociaz nie lubie spódnic i sukienek), ale szpilki np albo kolczyki/bransolete, bluzke koszulową albo dekolt
Zdecydowanie wygoda, bardziej sportowy styl, ale w miejskim, "eleganckim wydaniu".
moje ulubione ubrania to piżama i szlafrok, ale wiadomo, tak do ludzi nie wyjdę na co dzien staram się wybierac rzeczy wygodne, raczej ciemne kolory, choć kilka kolorowych fatałaszków w szafie też się znajdzie
Hahaha Imogena, rozbroiłaś mnie tym szlafrokiem Ale ja też w domu często zawijam się w taki duży szlafrok frotte
tak najlepiej - dwa w jednym, ciepło i wygodnie i jeszcze kapcie,ja mam takie puchate różowe
Zdecydowanie kobieco, sukienki, spódnice, bluzki z dekoltem
nazwałabym to sportową elegancją noszę ubrania eleganckie, jednak noszę tylko takie, które są wygodne i w kórych się dobrze czuję
Ostatnio klasyka, jakoś zima nie zachęca mnie do ekstrawagancji...
A ja lubię odważne kolory, asymetryczne kroje...
Styl rockowy, czerń dominuje
Stosownie do sytuacji, ale ostatnio lubię żywe barwy...
Raczej klasyka plus jakiś ekstrawagancki dodatek zależnie od okazji...
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź