Odp: czy warto kupować testery
Ja zawsze mam w torebce kilka testerów, żeby w razie czego poprawić sobie w pracy nastrój
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja zawsze mam w torebce kilka testerów, żeby w razie czego poprawić sobie w pracy nastrój
Lubię testować nowe zapachy ,więc testery są dla mnie najlepszym rozwiązaniem .
Testery są małe, można je ze sobą wszędzie zabrać:)
SWego czasu kupowałam tylko testery z jednego powodu- były tańsze,a zapach, trwałość takie samo, opakowanie również , jedynie często nie miały korka u góry ozdobnego .
Warto. Jest to ten sam produkt, tylko czasem nie ma zatyczki/brzydki kartonik/ napis na flakoniku że to tester. Cena dużo mniejsza, a zawartość ta sama.
Jeżeli kupuje dla siebie to raczej tylko testery, bo są znacznie tańsze, czasem nawet 50%. Bardzo często od sprzedawanego produktu różnią się tylko kartonikiem (jest szary), często tez sprzedawane są razem z korkiem, więc przy zakupie dla siebie nie warto przepłacać:)
Atrakcyjna cena, a jakość taka sama - ja też jestem za:)
testery często są podrabiane i sprzedawane za lekko mniejszą kasę... tylko, ze to czesto daleko od normalnych perfum oryginalnych.
ja generalnie jestem za mam w swojej kolekcji kilka testerów choć ostatnio coraz częściej zamawiam perfumetki
ja uwielbiam testery bo codziennie mogę inaczej pachnieć!
Kupuję i testuję, bo inaczej wydałabym kasę na zapach który niekoniecznie by mi odpowiadał
Ja mam już kilkanaście , codziennie psikam się innym
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź