Odp: Brak ochoty na seks u faceta
To zależy od temperamentu i hormonów, chociaż rzadko się zdarza żeby facet tak zupełnie nie miał ochoty... Może jak ma gorszy czas w życiu?...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To zależy od temperamentu i hormonów, chociaż rzadko się zdarza żeby facet tak zupełnie nie miał ochoty... Może jak ma gorszy czas w życiu?...
Zawsze można to życie erotyczne jakoś urozmaicić i sprawić, że facet będzie miał ochotę . Można zerknąć sobie na przykład do internetowego sex shopu, bo mają naprawdę fajną bieliznę erotyczną. Mi osobiście bardzo spodobały się nakładki na sutki połączone łańcuszkami. Fajny gadżet, coś bardziej w stylu biżuterii erotycznej. Sklep jest ogólnie naprawdę bardzo fajny, przyjemnie się po nim porusza, ma świeży design, no ale przede wszystkim niezwykle urozmaiconą ofertę. Także kto ciekawy, niech sobie zerknie
.
Najpierw to trzeba zadbać o swój wygląd, bo żadna bielizna na ciele XXL nie ukryje obrzydliwych fałdów i cellulitu...
spokojnie laski ja też miałem problem, chwilowy - wynik stresu, też brałem wtedy tabletki, ale takie ziołowe, cynk selen, pieprz, lgarnityne . Pomagało doraźnie, po ewolucjach życiowych i uspokojeniu się sytuacji problem minął, także wspierajcie swoich facetów w takich chwilach a sprawa minie.
Ostatnio edytowany przez enzo (2016-07-01 09:52:25)
Czasami facet ma problem z powodu stresu, to jest nawet 90% przypadków, można nad tym pracować, ale większości nie starcza cierpliwości, nie mają wsparcia, nie chcą o tym mówić. Wtedy można wesprzeć się tabletkami, one pomagają, a czasami wtedy problem sam się rozwiązuje. Stres mija błedne koło przestaje działać i jest ok.
Ostatnie badania wskazują, że stres obniża popęd u facetów, a dodatkowo hamuje ich lek, że mogą się nie sprawdzić i dać plamę przed partnerką...
Różnie może być. Może to być stres, przepracowanie, kryzys wieku średniego, wypalenie się uczuć, albo problemy z osiągnięciem erekcji. Chociaż na to ostatnie są skuteczne leki, a receptę można dostać od lekarza w ciągu godziny i to bez wychodzenia z domu.
Po prostu pracoholicy nie mają czasu na sex, nie mówiąc nawet o ochocie...
Coraz młodsi mają też problem z potencją.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź