Temat: Travelist
Fajna opcja na krótsze i dłuższe wyjazdy, tegoroczne wakacje nad morzem też mieliśmy dużo taniej właśnie dzięki travelist, a standard jak za normalną cenę, polecam!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Fajna opcja na krótsze i dłuższe wyjazdy, tegoroczne wakacje nad morzem też mieliśmy dużo taniej właśnie dzięki travelist, a standard jak za normalną cenę, polecam!
Ciekawe, czy mają już jakieś oferty na następne lato...
Chętnie bym wyskoczyła gdzieś na weekend, ale jak zrobi się trochę cieplej niż teraz...
Wiadomo, ze hotelom to się opłaca, bo mają więcej klientów i zysk im się wyrównuje przez to... A ja właśnie szukam okazji do tańszego pobytu w Gdańsku na początku listopada, najlepiej na 3-4 dni
Widzę, że są już fajne oferty na grudzień, może gdzieś się wybiorę:)
Ostatnio szukałam tam jakiegoś wyjazdu na Mikołajki, ale nic konkretnego nie znalazłam...
Ostatnio edytowany przez pinklogo (2015-11-06 15:29:50)
A ja myślę o tym, żeby gdzieś się wyrwać na święta, nie mieć na głowie tych wszystkich przygotowań... Polecicie coś?
W górach będzie tłok, więc może jakieś spa na Mazurach? Polecam Miłomłyn:)
Ciekawa tego jestem, jeszcze nie skorzystałam ale wygląda to bardzo dobrze. Ja jestem raczej fanką dłuższych wyjazdów wakacyjnych, takich standardowych na 9 albo 14 dni. Wtedy to wypocznę za wszystkie czasy. Ostatnio odwiedziliśmy z rodzinką Grecję autokarem i było meega fajnie. Pogoda nam dopisała, choć pojechaliśmy we wrzesniu, pozwiedzaliśmy za wszystkie czasy.
Super Dzięki wielkie za sprawdzone porady w tym obszarze tematycznym
Jeśli komuś braknie na wyjazd to polecam LatwyKredyt.
Obecnie są świetne oferty pobytów nad morzem, nawet o 60% taniej, właśnie tam szukam czegoś na przyszły weekend...
Fajnie byłoby gdzieś wyskoczyć w lutym, muszę tam zajrzeć
Oferty last minute są najtańsze tylko często trzeba mieć kogoś do pary do 2-os. pokoju.
Nie zawsze, coraz więcej obiektów na 1-os. pokoje
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź