Temat: zdjęcia tradycyjne czy na komputerze?
jakie wolicie zdjęcia w formie tradycyjnej papierowej czy na CD oglądając np. na komputerze?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jakie wolicie zdjęcia w formie tradycyjnej papierowej czy na CD oglądając np. na komputerze?
w wersji papierowej jeszcze wywoływane ze starych klisz mam do nich wielki sentyment
dla mnie wygodniej jest oglądać na komputerze
ja właśnie też bardzo lubię oglądać w wersji papierowej
ja mam kilka albumów, ale w sumie oglądam zdjęcia w kompie - wygodniej, większe, można szczegóły poprzybliżac itd
Ja lubię albumy ze zdjęciami, niestety od dawna robiąc aparatem cyfrowym ma tylko zdjęcia na komputerze Planuję zgrać je na płytę i dać do wywołania, ale jakoś od lat tylko na planach się kończy
stare zdjęcia lepiej prezentuja się w albumie, te nowsze- na komputerze
Jasne, że wolę te papierowe, ale mam tak dużo tych na komputerze, że nie wyrobiłabym chyba z drukowaniem
nie ma jak album, na komputerze zdjęcia nie mają tego uroku...
Od kilku lat mam je tylko na komputerze + kopia na pendrivie, jakoś nie mam głowy do tego żeby je wywoływać
Co jakiś czas zamawiam sobie 100 zdjęć i wybieram te, które najbardziej chciałabym mieć w albumie. Co tradycja to tradycja, ogląda się je zupełnie inaczej niż te na szklanym ekranie. Uważam jednak, że zdjęcia cyfrowe są fajne, bo można ich zrobić dużo i powybierać sobie, co najlepsze. Bez strachu, że skończy się klisza, albo coś się prześwietli.
Pamiętacie jeszcze ten moment oczekiwania, kiedy po wakacjach fotograf wręczał nam kopertę z fotkami?
Mam jakieś stare albumy, ale od kilku lat już nie wywołuję fotek, mam wszystko na kompie i zapasową kopię na pendrive.
Fotki tradycyjne mają swój klimat:)
Mam już tylko zdjęcia na dysku
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź