Temat: Samochód do ślubu. Nowoczesny czy starodawny
Hej dziewczynki. Jakimi samochodami jechałyście na swój slub? Preferujecie nowoczesne auta czy może tradycyjne? Sama jestem na etapie zastanawiania się co wybrac.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej dziewczynki. Jakimi samochodami jechałyście na swój slub? Preferujecie nowoczesne auta czy może tradycyjne? Sama jestem na etapie zastanawiania się co wybrac.
Ja na początku zasstanawiałam się nad nowoczesny samochodem ale potem sobie pomyslałam,ze kurczę ślub to jedyna taka okazja w życiu... Fajnie byłoby się przejechać jakimś starym autkiem. Szczególnie,ze nie ma wielu okazji na taką przejażdżkę.
Ja tradycyjne stary duży fiat Idealnie pasował, nowoczesne samochody jakoś tak nie mają duszy według mnie A jeśli jeszcze nie macie garnituru to może tu - mają tam naprawdę spory wybór
Mój brat jechał do ślubu czarną Wołgą do ślubu i wielu osobom się podobało, ale czy ja wiem... Zdecydowanie wolę nowoczesne samochody luksusowe i sama chętnie pojechałabym do ślubu na przykład jakimś luksusowym Volvo. No ale co kto lubi i wszystko zależy od indywidualnych upodobań pary, a szczególnie kobiety, bo nie oszukujmy się - to kobieta jest szyją
Ja jestem za nowoczesnymi samochodami, a te starodawne, to jak dla mnie zwykła fanaberia. Moja kuzynka wynajęła taki zabytkowy i szczerze mówiąc nikomu się nie podobał
Ja zdecydowanie wolę zabytkowe auto na ślub. To wyjątkowy dzień w naszym życiu i warto pomyśleć o wyjątkowym samochodzie np. Czerwony Cadillac mi się bardzo podoba i jeśli w przyszłości będę wybierać to na pewno zabytkowe.
A jo nie mam nic przeciwko nowoczesności, bo są naprawdę fajne białe cabrio na takie okazje.
Zimą to fajnie by było w takich wielkich saniach jak w filmie "Potop":) Tylko jak trafić żeby akurat był śnieg...?
Nowoczesne są również fajne, np. SUVy
Citroeny z lat 20, takie kabriolety wysokie z dużymi resorami...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź