Temat: Przygotowania do nocy poślubnej
Witam. Mam pytanie jak się przygotowujecie do nocy poślubnej? Ja chyba będę szła do Atelierbeaute. Musze zrobić sobie kilka zabiegów. heh Dajcie znać jak to z wami jest.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam. Mam pytanie jak się przygotowujecie do nocy poślubnej? Ja chyba będę szła do Atelierbeaute. Musze zrobić sobie kilka zabiegów. heh Dajcie znać jak to z wami jest.
Ja się nie szykowałam do nocy poslubnej... po weselu człowiek jest tak padnięty, że noc poślubna to szybki miły numerek i spaaaać:) hihi
a mi bardzo się podoba niekonsumowanie nocy poślubnej, kiedyś to było cos a teraz żeby było cos można na odwrot co wy na to ?
My swoją noc poślubną skonsumowaliśmy przed ślubem - hihihi
Po weselu byliśmy tak zmęczeni, że padliśmy jak "kawki"
To najlepszy pomysł, bo po weselu to tylko odpoczywać się chce..:)
Powiem Wam, że zawsze byłam ciekawa, czy ta noc poślubna to faktycznie taka bajka.
Wiadomo, jakie mamy czasy... Mało kto czeka na konsumpcję aż do tego momentu. No i swoją drogą, czy taka konsumpcja jest niezwykła, jak człowiek zmęczony, nerwy mu puszczają, stresy odchodzą, brzuszek wypełniony po brzegi, a w głowie gra Zenek Martyniuk.
Zdecydowanie noc poślubna powinna być przeznaczona na odpoczynek po weselu i po tych wszystkich przygotowaniach do niego...
Ale warto zadbać o fajną bieliznę żeby to była wyjątkowa noc...
Zanim jednak przejdziecie do sypialni jako małżonkowie na noc poślubną przygotujcie wspólną, romantyczną kąpiel. Szampan, świece, płatki róż… słowem wszystko, co przygotowaliście w sypialni wprowadźcie także w łazience. Użyjcie olejków zapachowych, włączcie nastrojową muzykę i oddajcie się chwili. Bielizna ma również spore znaczenie, warto w nią zainwestować zwłaszcza na taką wyjątkową noc!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź