Temat: Dieta 3D
Znalazłam nową dietę w internecie. Jeszcze o niej nie słyszałam.
Wiecie coś o diecie 3D. Podobno pomaga szybko schudnąć.
Może któraś z Was już ją przetestowała i może podzielić się opinią o niej ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Znalazłam nową dietę w internecie. Jeszcze o niej nie słyszałam.
Wiecie coś o diecie 3D. Podobno pomaga szybko schudnąć.
Może któraś z Was już ją przetestowała i może podzielić się opinią o niej ?
Czyli z cyklu kolejna bzdura dieta cud? ;-)
Krok po kroku jak można trwale schudnąć, bez efektu jojo. Dokładnie na takiej samej zasadzie ja się odchudzałam ;-)
Wszystko się da - trzeba tylko chcieć.
Yhym, pewnie tak - dieta 3D - no wiecie co...
ja nie mogę jak czytam te nazwy, które mają zachęcić "nowocześnie" do kupna tego czy tamtego.
Wiesz... żeby zachęcić ludzi to od razu ciekawą nazwę sobie wymyślili - ale sądzę, że efekty tej diety będą dokładnie takie same jak we wszystkich innych przypadkach - będą nijakie. Na pewno polecam ćwiczenia. Jak dla mnie sama dieta nigdy trwałych efektów nie da, ale oczywiście próbować możecie.
Obecnie nawet żele wspomagające odchudzanie mają takie nazwy, np marki Eveline - 3D, 4D, szkoda tylko że słabo działają...:/
Bo samo smarowanie nie odchudza, warto iść na siłownię po nałożeniu żelu, albo pobiegać:)
Pewnie już o tym pisałam ale powtórzę nie ma diety która daje szybkie efekty to jedna wielka bzdura NIESTETY
każda dieta musi być dopasowana do człowieka nie można znajdować byle jakiej i z niej korzystać bo może nie przynieść żadnych efektów a wręcz odwrotnie. Tak samo pamiętajmy że sama dieta nie odchudza potrzebny jest też ruch czy to w formie rowerku czy też na siłowni obojętnie jak komu wygodniej
suplementy + ewentualnie specyfiki powinny być jedynie UZUPEŁNIENIEM dobrej diety i treningu.
Z mojego doświadczenia najszybciej sie chudnie w stresie i przy zmartwieniach...
Ja to raczej zajadam problemy i tyję, zwłaszcza w biodrach
Czy któraś z Was stosowała jakieś tabletki lub soki odchudzające ? Czy to działa odchudzająco?
Na temat diety 3 D się nie wypowiem,bo nie stosowałam, a każdemu odpowiada inna. Ja stosuję wysokobiałkową.
Ja stosowałam! Tylko wiecie, babeczki, o czym musicie pamiętać - nie wystarczy nasypać do soku kurkumy, a potem zjeść kebaba... Dietę trzeba zmienić na całe zycie Ja już nie wróciłam po tej diecie do sztucznych przysmaków - czasem za nimi tęsknię, alwe coraz rzadziej, wyciskane soki są takie smaczne...
Dieta 3D jest ściemą. Moja koleżanka ją kupiła i była mega zawiedziona. Dodatkowo ona jest niezdrowa. Jak większość "cudownych diet" stworzonych na szybkości dla kasy. Ogólnie najzdrowsze są tradycyjne zbilansowane diety. W odchudzaniu nie chodzi tylko o liczenie kalorii, ale przede wszystkim o prawidłowe nawyki, które w długiej perspektywie zawsze sprawdzają się najlepiej. Mi moja siostra, która studiuje dietetykę poleciała taką dietę zbilansowaną-diety są przygotowywane przez jej starszych znajomych, absolwentów dietetyki na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym, więc wszystko jest mega merytorycznie i zdrowo. Dodatkowo, jak kupisz dietę, to dostajesz program, gdzie możesz samemu ją modyfikować.
Eh kolejna dieta cud, która pewnie pozwoli schudnąć i ma piękny efekt jojo. Kurcze dziewczyny po prostu zacznijcie jeść zdrowo. To takie proste. Po co szukać cudownych diet. Kup warzywa, wyrzuć słodycze i ćwicz. Nie wierz w cuda tylko w siebie i swoją dyscyplinę.
Ładna nazwa,ale zasady jakby podobne jak w innych dietach;)
Prawda jest taka, że dietę trzeba stosować ciągle, a nie że przez 2 m-ce sobie odmawiamy kalorii a potem powrót do starych nawyków... Jak się je więcej i kaloryczniej to wiadomo że znowu się przytyje...
Lata lecą a zasady są dalej te same:-) Czyli żeby schudnąć trzeba nad tym popracować a nie liczyć na cuda. Zmienić złe nawyki żywieniowe, wprowadzić odpowiednią dietę, ruszać się i do tego cierpliwość. Tylko tyle i aż tyle. Z czasem pojawią się efekty. Na tych super hiper cud dietach, tabletkach i innych takich na odchudzanie korzystają tylko ci co je wciskają nieświadomym ludziom.
Tabletki nic nie dadzą jak się nie stosuje odpowiedniego żywienia... A ludzie mają słabą silną wolę i jak się objadają łykając tabletki to potem uważają, że to tabletki nie działają...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź