Temat: Catering dietetyczny 1000-2000 kalorii
Jeśli chodzi o zdrowy tryb życia i dobry to najlepszą opcją będzie zamówienie zdrowej, pysznej żywności już teraz !
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeśli chodzi o zdrowy tryb życia i dobry to najlepszą opcją będzie zamówienie zdrowej, pysznej żywności już teraz !
Ciekawe tylko ile taki catering kosztuje.
Jeśli chodzi o Kraków, to moi znajomi dość często polecają catering
1000 kcal to zdecydowanie za mało . Jak chcecie się odchudzać to dieta powinna wynosić 1500-1700 (w zależności od trybu życia). Tak czy inaczej to super sprawa, ja korzystam z cateringu dietetycznego. Jest smaczny, chudnę. Trochę kosztuje, ale przynajmniej nie muszę już gotować i nie nęcą mnie fast foody .
Ostatnio edytowany przez fitnesskamariola (2017-07-04 09:37:52)
A ile posiłków dziennie jest w takich cateringach? Czy to się samemu wybiera. Znajoma się kiedyś odchudzała na takiej diecie 1000 kcal... nie wiem jak ona to przeżyła, przecież to na nic energii nie wystarczy.
Ja niestety kompletnie się na tym nie znam. Dlatego kompletnie nie będę w stanie w tym temacie pomóc...
Zależy jaki tryb życia prowadzi się. Czasami to za mało a czasami to za dużo. Ja nie mam niestety czasu także gotować. Najczęściej zamawiam krewetki i są pyszne. Wiem o tym że to jest po prostu wartościowe jedzenie bardzo.
Akurat krewetki zakwaszają organizm, więc jedzenie ich zbyt często nie jest zbyt polecane...
Dla mnie 1000 kcal jest ok. Dużo warzyw zapewnia mniejszą kaloryczność, oczywiście jeśli nie dodajemy do nich oliwy czy majonezu:)
No nie wiem, ja bym chyba nie wytrzymała długo... Jednak trzeba być odżywionych bo inaczej przyplącze się awitaminoza albo anemia...
Myślę, że długo nie da się wytrzymać na diecie 1000 kcal, zwłaszcza jeśli uprawia się jakąkolwiek aktywność fizyczną. To Za mało i po pewnym czasie, jak wróci się do życia bez diety pudełkowej - będzie efekt jojo.
Ja bym ciągle podjadala poza głównymi posiłkami...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź