Temat: Zgierz
Witam was dziewczyny nazywam Kasia jestem cichą ,spokojną dziewczyną ,ale poszukuję osób z którymi mogłabym wyjść do kina ,czy teatru ,bo samej tak trochę głupio .Mam 24 lata ,lubię czytać książki historyczne .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam was dziewczyny nazywam Kasia jestem cichą ,spokojną dziewczyną ,ale poszukuję osób z którymi mogłabym wyjść do kina ,czy teatru ,bo samej tak trochę głupio .Mam 24 lata ,lubię czytać książki historyczne .
Hej, tu Agata, mieszkam niedaleko, bo w Smardzewie, mam 23 lata, aktualnie skończyłam kurs kosmetyczny i od marca jestem na stażu w salonie w Zgierzu, interesuję się wizażem, modą i tańcem, kino też jest ok, a mogę się spotkać codziennie po 18.00 lub w weekendy po 14.00, jak jesteś zainteresowana znajomością to pisz na [email protected]
Jeżeli chcecie oderwać się na chwilę, popisać na różne tematy - zapraszam na priv. Może będzie w ten sposób nieco łatwiej wytrzymać ten nie najciekawszy czas...
Szukam osób, które interesują się historią tych okolic z czasów II wojny światowej.
Chętnie poznam jakąś osobę z autem na weekendowe wypady, Oczywiście składam się na koszty paliwa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź