301

Odp: Buty

[quote=a.filipowska]no taaaak.... jak ktos do mnie powie, że mała - to mój mąż od razuy się odzywa, że "mała to jest miska, a ona jest niska" - i nie wiem czy się cieszyć czy rzucić na niego "złe spojrzenie" ...[/quote]

piękne to jest, niczym nie rzucaj smile
na mnie mąż "myszko" woła, a ja zawsze musiałam  na swoim postawić to kazałam mówić przez "a", żeby było bardziej różowo smile

302

he he he fajne powiedzonko z ta miską - he he he

303

Na mnie mówi emcia...a na córkę wołamy myszko albo nisia...

304

My na syna wołamy Mimi, sam się tak nazwał jak był malutki (ma na imię Dominik) i tak zostało, nawet koledzy wołają Mimi... smile

305

Ja od małego byłam Niunia i potem jak byłam większa to rodzice ciągle niunia i niunia...nawet przy znajomych i kmoleżankach niunia...było mi wstyd nieraz ....mówiłam im tyle razy że jestem Emilka...a oni i tak swoje.....nawet jak spotykałam się z moim przyszłym mężem to jeszcze wymsknęło im się niunia....potrafi takie przezwisko przylgnąć do człowieka...

306

a m,y czasami na macieja wołamy Cacuś - bo Olcia młodsza córcia- zamiast maciuś wołała cacuś i zostało takie cacątko wink

307

ja jak byłam mała to mówiłam, na siebie Zuzia z tej piosenki Zuzia lalka nie duża to był wtedy hit do tej pory mam sąsiada co mówi do mnie Zużka

308

hihi, nasze rozmowy idą zawsze w nieodgadnionych kierunkach... niby buty, a tu proszę... wink

309

a ja nie mam przezwiska (tak a propos butów) big_smile

310

Zachorowałam na takie butki, ehhhhh:

[url=http://www.fotosik.pl][img]//images44.fotosik.pl/226/71558c02a14bd46b.jpg[/img][/url]

311

Zabiłabym sie w takich. Niestety sad

312

brrr okropne!

313

[quote=justyna]brrr okropne![/quote]

udane jesteśmy, ha ha ha, nie ma co...

314

[quote=pinkmause][quote=justyna]brrr okropne![/quote]

udane jesteśmy, ha ha ha, nie ma co...[/quote]
no mówię, nic tylko iść na zakupy razem big_smile
ja np. lubie fiolet lol

315

tylko nie mogłybyśmy sobie nic doradzić, bo krzywiłybyśmy się do siebie wzajemnie lol

316

no tak... kiedys tak 'doradzałam' koleżance, założyła wg. mnie koszmarne spodnie (chociaż leżały na niej dobrze) ona była zachwycona ja stwierdziłam, że są okropne wink ale wzięła, bo leżały OK i jej się podobały - i tyle było z moich rad big_smile

317

No bo każdy kupuje ubrania dla siebie, bo sama w nich chodzisz.
Nie prawda?

318

butki takie diabelskie powiedziałabym smile ale fajne

319

[quote=bodeta]No bo każdy kupuje ubrania dla siebie, bo sama w nich chodzisz.
Nie prawda?[/quote]
jasne, że prawda
dlatego ja nie lubię chodzić z koleżankami, jedyne z kim mogę iść kupić ciuchy to mój men i ew. Mama

320

butki fajne, ale nie dla mnie

321

ja jak z mężem idę na zakupy to mówi, że we wszystkim ładnie - taki z niego pożytek wink a z koleżanką - inne gusta mamy - ona mi mówi, że ładnie wyglądam, ja uważam, że koszmarnie - krój nie dla mnie, tu za wąsko, tam za szeroko... eh...

322

ja zakupy wolę robić sama bo z  doradcą to nie zawsze dobry pomysł!

323

buty to mój słaby punkt-jak widzę ładne i wygodne oczywiście nie mogę się im oprzec

324

Ja tez nie lubię z kimś chodzić na zakupy...chociaż ostatnio chodzę z córką ale z niej to żaden doradca....

325

A ja lubię sama. Nikt mi  nie marudzi, nie stęka, nie ocenia. I  mogę wydziwiać ile mi  się podoba... smile