Odp: kąpiele - żele, płyny, olejki
wg mnie ten dozownik jest obleśny!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wg mnie ten dozownik jest obleśny!
odpychający...a mydełka to tylko na pokaz, bo weź daj takie facetowi - co złapie, to mniejsze...
he he he tutaj własnie jest rę ka mężczyzny - bo taka owłosiona- i nie ma żadnego problemu
ale nic o tym mężczyźnie nie wiemy...
[quote=sekretna125]sól jest świetna, tylko jest skóra sucha po niej no nie?[/quote]
Teraz w naturze jest promocja na sole to zależy jaki wybierzesz bo są takie co nawilżają a skóra po kąpieli jest bardzo gładka
ja uwielbiam też mydełka - te krojone na wagę. Po pierwsze i najlepsze chyba - cudnie wyglądają czasem zadrzy mi się kupić takie do mocnegop ścierania skóry od razu - z takim czymś białym w środku, ale zapomniałam jak się nazywa, taki płat jak plaster miodu... słowo mi z głowy wyleciało...
mydło krojone na wagę .... pierwsze słysz, Boze gdzie ja mieszkam
o jacie to ja chyba też z tego Plutona co wyleciał z układu Słonecznego
nie jesteście same ja też czegoś takiego nie słyszałam
ja właśnie tych mydeł nie lubie, wole płyny do kąpieli, żele.
mają inne właściwości niż mydło to dlatego do suchej skóry są złe
czyli ja juz bym nie zafundowała sobie ... bo mam strasznie sucha skórę
chyba żle to ujełam raczej złe są mydła do suchej skóry bo Ci jeszcze bardziej wysuszą
ale tych mydełek są różne rodzaje i do różnej skóry - peelingujące, natłuszczające itd itp. w mydlarniach różnych się kupuje, one często w takich wielkich blokach są i się je na wagę kupuje, np. takie:
[url]http://www.miastokobiet.nazwa.pl/galerie/mydlo-tort_520.jpg[/url]
[url]http://www.stenders.pl/images/15.jpg[/url]
Pychotki
nooo, są też takie np. z jakimś wzorem kwiatka w środku, albo z jakimiś drobinkami, cudne są, ale drogie przeraźliwie!
niestety drogie a portfel chudy i tylko rozczarowania
toteż zawsze liczę na prezenty kosmetyczne od innych
ja też lubię kosmetyki, ale to chyba genetyczna cecha kobiet
Chyba tak...zawsze nam mało i zawsze chcemy....
U mnie na mieście jest mydlarnia (albo nawet i z 5) - dwie na mur beton, do 3 sie waham czy jeszcze są. Mogę pójsć zoabczyc ceny - a nóż widelec beda konkurencyjne i jakby ktoś chciał to możemy się umówic ze przesle mi kase a ja pójdę kupić?
ok jak obejrzę to dam znać może akurat co nowego wypróbuje
ja jakiś czas temu kupowałam na prezent i za trzy takie mydełka grubości około 1 cm. zapłaciłam prawie 50 zł!
[quote=a.filipowska]ja jakiś czas temu kupowałam na prezent i za trzy takie mydełka grubości około 1 cm. zapłaciłam prawie 50 zł![/quote]
drogie mydło ....
cudne te mydełka, też czasem kupuje jako dodatek do prezentu
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź