Odp: Oczepiny
U mnie na weselu były tylko 2 zabawy. Aż tyle, by tradycji stało się za dość, ale tylko tyle, by nikt nie czuł się zażenowany. Postawiliśmy na tańce - wspaniały zespół i muzykę
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
U mnie na weselu były tylko 2 zabawy. Aż tyle, by tradycji stało się za dość, ale tylko tyle, by nikt nie czuł się zażenowany. Postawiliśmy na tańce - wspaniały zespół i muzykę
Oczepiny to już bardziej atrakcja niż tradycja na weselu, ale ja bym nie chciała ich na swoim...
Cóż, to zależy od pary młodej czy chce taką atrakcję. Osobiście wolałabym ich nie robić na weselu, no chyba że nie bedą jakieś żałosne i będą przeprowadzone z dowcipem przez wodzireja tudzież dja. Wtedy mogę zgodzić się na takie zabawy. Moim zdaniem lepiej zadbać o pozostałe elementy wesela: dobór sali weselnej, smaczny tort, trunki itp . Można tam się rozeznać w różnych firmach od sukien ślubnych, zaproszeń, samochodów weselnych itp. Komuś, kto będzie robić wesele w stolicy lub pod Warszawą z pewnością przydadzą się takie informacje
Oczepiny są oklepane, a podobnym kosztem można znaleźć naprawdę świetne prezenty.
Tzn. może to być np. właśnie fotobudka. Czy zabawa nie będzie lepsza?
Ciekawe propozycje zabaw dajecie na oczepiny, niektóre gorsze, inne lepsze. Ogólnie sporo tego jest !
a co myślicie o DJu na wesele?
Na ostatnim weselu na jakim byłam, wybrane pary musiały zamienić się ubraniami... Prawdziwa komedia Goście pękali ze śmiechu Oczywiście partner zamieniał się ze swoją partnerką!
No cóż... mnie takie weselne zabawy nie bawią ani trochę. Ale co kto lubi
Zabawy podczas odczepin to jest jakiś dramat Ja nie mogę nigdy tego debilizmu znieść i wychodzę sobie gdzieś żeby na to nie patrzeć. Jakoś mnie nie śmieszy pompowanie balonów na krześle. Albo facet przebrany za babę...
hahahahah dobry pomysł może pozamiatac cale wesele
Przebrania akurat mogą być fajne, ale rzeczywiście żenujące zadania dla gości mogą naprawdę niektórych zniesmaczyć...
Jak jesteśmy osobami ,które lubią weselne zabawy to dobrze mieć wodzireja na weselu. Moja siostra jak robiła swoje wesele we Wrocławiu to tam jej polecono właśnie i zespół i wodzireja. Zabawa była super. Teraz wiele lokali współpracuje z artystami oraz sprawdzonymi usługodawcami, oni właśnie tak robią. Naprawdę potrafia zorganizowac doskonałe przyjęcie.
Wodzirej to taka zabawa w startym stylu, ja wolę się bawić po swojemu, a nie że ktoś mną ma sterować...
Ostatnio na weselach oczepiny są na szczęście krótkie i bez tych żenujących piosenek
Generalnie oczepiny obecnie polegają na zjedzeniu tortu o północy....
No i super, jakie czasy takie oczepiny ☺
Już rzadko są takie prawdziwe oczepiny, raczej ogranicza się to do zjedzenia tortu
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź