Temat: Pościel bawełniana czy satynowa?
Którą lepiej wybrać? Czy w ogóle jest się nad czym zastanawiać? Zależy mi, by przede wszystkim była ciepła i wygodna.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Którą lepiej wybrać? Czy w ogóle jest się nad czym zastanawiać? Zależy mi, by przede wszystkim była ciepła i wygodna.
Tylko bawełna, nie ma to jak natura...
Również uważam, że pościel bawełniana jest najlepsza. Obecnie noszę się właśnie z zakupem takiej pościeli i zastanawiam się który wzór najładniejszy ![]()
Satynowa bawełniana najlepsza, od jakiegoś czasu tylko takie sobie kupuję. Lubię jeszcze flanelowe ale te co miałam dość szybko się zmechaciły. Może to też dlatego, że kupowane na targu, z tymi co mam satynowymi zupełnie nic się nie dzieje.
[quote=minia77]Satynowa bawełniana najlepsza, od jakiegoś czasu tylko takie sobie kupuję. Lubię jeszcze flanelowe ale te co miałam dość szybko się zmechaciły. Może to też dlatego, że kupowane na targu, z tymi co mam satynowymi zupełnie nic się nie dzieje.[/quote]
Potwierdzam, satyna bawełniana jest super przyjemna i nic się z nią nie dzieje :-) Flanelki też już nie używam, bo mi za ciepło :-)
Nie lubię pościeli satynowej. Jak dla mnie jest ona zimna.
Dokładnie, bawełna to jest to:)
Zdecydowanie bawełna, sama mam pościel bawełniana 200 x 220 i nie zamieniłabym jej na żadną inną
I z żadnej innej pościeli nie byłam tak zadowolona
.
Ostatnio edytowany przez iza00 (2020-08-14 23:17:04)
Satyna jest fajna w upały:)
A bawełna czy flanela na zimę:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź