Temat: Telefon na raty
Nie chcę kupwać telefonu za gotówkę ani brać abonamentu. Mozecie doradzić gdize kupic na raty?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie chcę kupwać telefonu za gotówkę ani brać abonamentu. Mozecie doradzić gdize kupic na raty?
W każdym sklepie z rtv można kupić telefon na raty.
Nie w każdym. A przynajmniej nie na darmowe raty. W wielu sklepach wymagają albo dodatkowego ubezpieczenia do rat albo dokupienia akcesoriow, które nie są takie tanie. Z tego co wiem to jedyne darmowe raty 0% są rzadkością.
Sama jakiś czas temu kupowałam sobie laptopa ( nie miałam pieniędzy na to aby kupić za gotówkę) i kupiłam tam gdzie sklep sztucznie nie podwyższa cen laptopów, są prakycznie takie same jak w innych sklepach. Plus na pewno za to,.ze można sobie dany sprzet sprowadzić za darmo do sklepu stacjonarnego jeśli akurat nie mają go na wystawce i zobaczyć sobie jak wyglada na żywo.
na raty to masz w każdej sieci telefonicznej więc nie wiem po co kupowac w sklepie? no chyba, że chcesz miec model którego twoja sieć nie ma to tak Jak ci rat nie dadzą to warto sobie jeszcze popatrzeć- masz apkę z promocjami a przeceny są niekiedy i do 70% więc warto się zapoznać
Na pewno na raty można robić zakupy na electro.pl. Ale może znajdziesz tam coś na swoją kieszeń i obejdzie się bez rat.
Teraz to chyba w każdym sklepie masz możliwość kupowania na raty, nie jestem zwolenniczką kredytów i rat dlatego staram się wybierać gadżety na które mnie stać ale muszą być wysokiej jakości, dlatego przy wyborze nowego telefonu zdecydowałam się na alcatela idol 4, odkładam na niego jedyne 2 miesiące, a warto bo idol 4 śmiało może konkurować wyposażeniem z o wiele droższymi telefonami
w sumie to w każdym sklepie elektronicznym można... ale jeśli chodzi o jakiś dobry smartfon to polecę Ci taki, tu masz wszystkie parametry itp. ja go używam dłuższy czas, nic się nie zacina i w porównaniu do innych, które miałam to jest na prawdę dobry
Nie rozumiem sensu branie telefonu na raty.Dla szpanu??
Ja też nie wiem po co komu telefon na raty. Teraz telefony są dość tanie i mozna kupić je za gotówkę na karte. Ja mam Huawei i kartę od kilku lat, nie mogę narzekać. Nie chciałabym abonamentu.
Można kupić drogi telefon używany, będzie o połowę taniej i uda się bez rat:)
Ale używany może mieć wady i nie jest na gwarancji... A raty pozwalają kupić coś lepszego bez obciążania budżetu.
Racja, tylko nie można zapominać o płaceniu tych rat...
Ja mam ustawiony przelew stały
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź