Temat: Kurtka czy płaszcz?
Proszę o uwagi czy wam się podoba czy byście taką kupili itp
czy może taki płaszcz?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Proszę o uwagi czy wam się podoba czy byście taką kupili itp
czy może taki płaszcz?
To pierwsze dosyć fajne, w tym drugim nie chcialabym, żeby mi się ktoś pchał przed oczy.
[quote=niechcemisie]w tym drugim nie chcialabym, żeby mi się ktoś pchał przed oczy.[/quote]
patrząc na ten niby płaszczyk odnoszę wrażenie, że obecne trendy mody męskiej są troszkę bardziej homo niż jeszcze kilka lat temu..
Strasznie mi się podoba ta kurteczka z Reserved, i cena przystępna, a Wam??
Podoba mi sie ta kurteczka czarno biała z kapturkiem, fajniutka... lubie taki sportowy styl...
Mi się podoba jedynie ta pierwsza propozycja
Uhm, fajna. Drobne paski zamiast jednolitego koloru to ożywienie i coś nowego - na ulicy prawie wszyscy jednokolorowi.
Mi też się ona podoba, tylko kolor zmieniłabym na czarny.
[quote=Barbie1290]Strasznie mi się podoba ta kurteczka z Reserved, i cena przystępna, a Wam[/quote]
Zdecydowanie kurtka, taka z ekspresem na plecach!
Ostatnio szperałam za kurtką zimową w jednej z sieciówek i uwagę moją przykuła kurteczka z fajnym materiałem, ale totalnie beznadziejnym futerkiem przy szyi. Kaptur też jest małym koszmarkiem ukrytym pod suwakiem. Bardzo jednak podobał mi się śliwkowy kolor i materiał, z którego była uszyta. Zimowa wyprzedaż, cena z trzech stów na jedną, no ale to paskudne futerko... Ostatnio wchodzę, a tu cena spadła do 40 ZŁOTYCH! I mimo futerka kupiłam Nie widać go, jak się zapnie kurtkę pod szyję, więc przeboleję
Ja jestem bardzo płaszczowa. mam w domu około 7-8 płaszczy i szczerze? 1 kurtkę na takie ogromne mrozy
> Trusia_1989 napisał/a:
> Ja jestem bardzo płaszczowa. mam w domu około 7-8 płaszczy i szczerze? 1 kurtkę na takie ogromne mrozy
I zdążysz to wszystko nałożyć w trakcie 2 sezonów?
Osiem płaszczyków to całkiem ładna kolekcja Mam w planach kupić zimowy, bo z poprzedniego yyy... wyrosłam tak jakby
Moja kuzynka kupiła sobie kurteczkę, wygląda w niej bardzo ładnie, dobrze pasuje jej kolor czerwony. Ma prosty krój, możliwość odpięcia futerka od kaptura, zamek błyskawiczny, ściągacze na mankietach plus dwie kieszenie zapinane za zamek.
Hejka ja dziś mojemu facetowi kupiłam taką dobrą zimową kurtkę, z kapturem, odpinanym futerkiem, z podszewką, z kolorystyką czarną, więc się tak od razu nie ubrudzi. Jest stylowa, ma prosty krój, ale zarazem też jest funkcjonalna.
Facet sam sobie powinien kupować ciuchy:) jeszcze takiego równouprawnienia nie dopuszczam, żebym to miała robić za niego! Doradzić mogę, ale to wszystko.
> rosie napisał/a:
> Facet sam sobie powinien kupować ciuchy:) jeszcze takiego równouprawnienia nie dopuszczam, żebym to miała robić za niego! Doradzić mogę, ale to wszystko.
Każdy lubi inaczej, mój bardzo lubi jak mu kupuje ciuchy. Ostatnio kupiłam mu bluzę w kolorze szarym. Był zadowolony.
Płaszcze ładniej wyglądają ale kurtki jednak są bardziej funkcjonalne
Zgadzam się z poprzedniczką. Osobiście miałam kiedyś płaszcz, bo tak bardzo mi się podobał. Ubrałam go może kilka razy, nie mogłam w nim chodzić był tak niewygodny.
Kurtka! Płaszcze są dla wysokich kobiet, ja mam tylko 160 cm...
Osobiście preferuję kurtki wiosenne jeansowe.
Same kurtki mam, wolę taki luźniejszy styl
wolę kurtki, ale mam jeden płaszczyk, taki bardziej elegancki, przydaje się na niektóre okazje
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź