Temat: wakacyjne kolory paznokci
Dziewczyny, jakie macie typy kolorów podkreślających opaleniznę? Wasze ulubione lakiery? A może planujecie zakup nowości?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dziewczyny, jakie macie typy kolorów podkreślających opaleniznę? Wasze ulubione lakiery? A może planujecie zakup nowości?
Moim zdaniem do opalonej skóry, świetnie prezentują się neony ( różowy, pomarańczowy czy zielony) ![]()
Polecam dziewczyny neony na pazurkach w lecie.
Trudno sie teraz opalić, taki jest problem... ![]()
Niebieski błękit, jak niebo we Włoszech...
Dal mnie żółty i pomarańczowy to najbardziej letnie słoneczne kolorki:)
Nie wiem czy są to typowo letnie kolory, ale ostatnio szaleję na punkcie odcieni miętowych ![]()
Zgadzam się, neony przy opalonych rękach wyglądają niesamowicie ![]()
Iwona mięta już od kilku sezonów powraca latem jako gorący trend, więc nie jesteś jedyna
A co sądzicie o lakierach piaskowych i piórkowych na lato? Próbowałyście?
Polubilam ten kolor i pierwszy raz sie na niego zdecydowalam za namowa kolezanki.w tym tygodniu napisalam o tym post.Zapraszam jesli ma ktos ochote ![]()
[url]http://mojesakrum.blogspot.co.uk/2013/06/mieta-na-paznokciach-why-not.html[/url]
Zdecydowanie u mnie tego lata króluje różowy:)
A ja stawiam na lazurowy błękitny
Tylko cytrynowy żółty, jak słońce;)
Zielony jasny, bo mam kostiumy plażowe w podobnych odcieniach..
Do opalenizny fajnie pasują różnego rodzaju żółcie, ostatnio moja koleżanka miała na 3 paznokciach taki zgniły odcień zieleni a na 2 właśnie żółty i w połączeniu z jej brązową skórą wyglądało to bosko!
[quote=Klaudia_a]Do opalenizny fajnie pasują różnego rodzaju żółcie, ostatnio moja koleżanka miała na 3 paznokciach taki zgniły odcień zieleni a na 2 właśnie żółty i w połączeniu z jej brązową skórą wyglądało to bosko![/quote]
Coś takiego jak ten? [url]http://kosmetycznie-ezarzi.blog.pl/2013/07/14/limonka-od-golden-rose/[/url] Tu co prawda bardziej limonka, ale mnie się również szalenie podobają takie odcienie na lato. Co sądzicie? Odważnie?
Zdecydowanie dla mnie róż i żółty to wakacyjne kolorki!
Baby blue i pastelowy żółty - na przykład z serii All in my hands ![]()
biały ![]()
Morski
True Teal z Hi mi się bardzo podoba na opalonych dłoniach
Róż - i to taki wyrazisty ![]()
Pomarańczowy i żółty
Neonowe kolory – odważne i energetyzujące.
Neonowe kolory to prawdziwy hit lata 2024. Żywe odcienie różu, pomarańczu, żółci czy zieleni doskonale komponują się z letnimi stylizacjami i podkreślają opaloną skórę. Neonowe paznokcie są świetnym wyborem na plażę, festiwale czy wakacyjne imprezy.
Ostatnio edytowany przez Iwona Maziarz (2024-06-28 06:34:30)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź