Odp: czekolada
A mi smakuje ta z chilli. Jest ostra i ma ciekawy smak...Lubie próbować nowe smaki...ostatnio teściowa mnie przekonała żebym spróbowała ogórka z miodem...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A mi smakuje ta z chilli. Jest ostra i ma ciekawy smak...Lubie próbować nowe smaki...ostatnio teściowa mnie przekonała żebym spróbowała ogórka z miodem...
ogólnie gorzka czekolada jest niesmaczna....
Ale zdrowa!
i co z tego?
czekolade sie je dla przyjemności a nie dlatego ze jest zdrowa.... no ja tak jem...
ja niedawno pierwszy raz jadłam praliny lindt miętowe.... dziwny smak, bo ja raczej tradycjonalnie tylko z orzeszkami jadam, ale ciekawy i smakowały mi ![]()
o miętowych to ja też nie bardzo, jedynie gumy do żucia, ale też czasami bo mnie potem szczęka boli...
a ja zrobiłam moim gościom w sobotę banany w czekoladzie, pychota!!! Chcecie przepis?
gorzka jest rewelacyjna i właśnie do niej najbardziej pasują dodatki, z pieprzem i z chilli uwielbiam, a ta z imbirem ma pod koniec taki ostrawy posmak, jak to imbir ![]()
[quote=justyna]gorzka jest rewelacyjna i właśnie do niej najbardziej pasują dodatki, z pieprzem i z chilli uwielbiam, a ta z imbirem ma pod koniec taki ostrawy posmak, jak to imbir
[/quote]
takich wynalazków jeszcze nie jadłam .... ale orzechowa czekolada - to jest to ... co lubię najbardziej
ja czarnej nie lubię i takich dziwnych dodatków też nie - musi być mleczna i z orzechami ![]()
i te orzechy musza byc całe laskowe i .... mam slinotok
[quote=asiula83]i te orzechy musza byc całe laskowe i .... mam slinotok[/quote]
przestań, bo ja też zaraz będę mieć ![]()
[quote=pinkmause]a ja i tak wolę bez dodatków...np. chilli dla mnie to porażka.[/quote]
nigdy bym się nie skusiła na czekoladę z chilli... teraz szukam z LINDT'a (czy jakoś tak
) gorzkiej z marcepanem
dla mojego na Mikołajki, którą wręcz uwielbia ![]()
marcepany uwielbiam szczegolnie te z merci ![]()
Moja teściowa uwielbia marcepan...
ja też lubię, oj tak, tak... ![]()
a ja nie lubię... ale skoro mój lubi to mu kupię ![]()
marcepan jest super ![]()
z marcepanu robią rożne cudeńka na tortach bo to jak plastelina sie wygina
ble, nie cierpie marcepanu ![]()
marcepanowi mówię zdecydowane nie!
widzę, że nie jestem sama ![]()
nie wiecie co dobre ....
nieprawda ![]()
to zostawmy marcepan i wracajmy do czekolady!
Dzisiaj był tylko batonik i to z podziałem...na pół ![]()
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź