Temat: Grzywka
Uwielbiam grzywki..
Mam swoją od zawsze i tak zostanie.
Grzywki są ładne jak są modne i jak moda przeminie..
a wy co o tym sądzicie?
macie grzywki? jakie kształty grzywek wyglądają najlepiej?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Uwielbiam grzywki..
Mam swoją od zawsze i tak zostanie.
Grzywki są ładne jak są modne i jak moda przeminie..
a wy co o tym sądzicie?
macie grzywki? jakie kształty grzywek wyglądają najlepiej?
Mam grzywkę, bo moje czoło jest paskudne. Więc chowam.
nie mam grzywki
ostatni raz miałam w podstawówce
Ja obecnie nie mam, ale rok temu zdecydowałam się coś zmienić i sobie strzeliła. Fajnie było, ale po jakichś 3 miesiącach miałam dość, bo niestety szybko rosła i co 2 tygodnie musiałam latać do fryzjera i ją skracać - w przeciwnym razie wyglądałam koszmarnie. Tak więc wróciłam do starej siebie U kogoś bardzo mi się grzywki podobają, natomiast sama już się nie zdecyduję.
Ja kiedyś miałam,mimo że mam kręcone włosy , i to był mój błąd....od tamtej pory nawet nie myślę o grzywce.
kiedyś miałam grzywę - i ją lubiłam ale teraz odwidziało mi się ale moze jeszcze do niej wróce
Mnie się zawsze podobły krzywe grzywki. Ale przy kręconych włosach to niema prawa bytu
ja się zastanawiam nad zrobieniem sobie grzywki:)
takiej dłuższej i na bok-jak u Marty Żmudy Trzebiatowskiej.
Ja grzywki nie mam i nie zamierzam mieć kiedyś tam miałam ale mi się nie podobało
wracając do grzywki...
poza tym że od zawsze ją noszę i lubię .
Najlepiej czuję się w półokrągłej, gęstej i niepostrzępionej.
Nie ma to jak grzywki
ja nie mam- jakoś nie lubię, ale podobno mam wysokie czło i taka grzywka byłby mi wskazana - ale jakoś nigdy jej nie miałam i strasznie się boję jak ja mogłabym w niej wyglądać
oj, a czego się tu bać, włosy odrastają...
tak, ale przez jakiś czas mogłabym wyglądać jak koszmar...
zima idzie - czapka, chustka na głowę i z głowy o, taka gra słów...
ja tam jak mnie najdzie to sobie coś wymodzę, a jak żałuję, to też coś wymodzę i sobie radzę teraz turbany modne jaki więc problem
ja sobie zcieniowałam grzywkę i nosiłam ja na jednym boku ale od dwóch dni coś mi odbiło i spinam ją do tyłu ponoć nawet dobrze wygląda
ja mam pocieniowana dłuższą ale też grzywke
Mam grzywkę i ciągle coś zmieniam, sama podcinam, cieniuję , układam. Miałam grzywkę jako dziewczynka, później jak poszłam do liceum stylista poradził mi zapuszczenie grzywki, nie podobałam się sobie w ogóle, czegoś mi brakowało- grzywki.
[quote=biedroneczka4]ja mam pocieniowana dłuższą ale też grzywke[/quote]
To tak jak ja
to witaj w klubie!
Ja też!
ja nadal posiadam - krzywą od kilku centymetrów z jednej strony i dużo za ucho z drugiej
taką krzywą miałam jak miałam krótkie włosy
ale jakoś mi nie pasowała, wolę nie mieć nic na czole
a ja muszę mieć na czole grzywkę, inaczej czuję się normalnie głupio...
moja grzywka już się zrównała z resztą włosów
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź