Temat: Szorty, spodenki - nosicie?
Wczoraj przeglądałam ciuchy na strychu, jeszcze z liceum i znalazłam całkiem dobre dżinsowe spodenki, nawet się w nie zmieściłam i dziś je noszę:) Zakładacie czasem je zamiast spódniczki?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wczoraj przeglądałam ciuchy na strychu, jeszcze z liceum i znalazłam całkiem dobre dżinsowe spodenki, nawet się w nie zmieściłam i dziś je noszę:) Zakładacie czasem je zamiast spódniczki?
Uwielbiam szorty! Na taką pogodę są jak znalazł!
Szorty są fajne, dziwię się, że są także osoby które ich w ogóle nie noszą! Przecież naprawdę warto, szczególnie w takie upalne lato jak mieliśmy w tym roku, aż mi się gorąco robiło, kiedy widziałam dziewczyny w długich spodniach albo w legginsach, podczas gdy wzyscy chodzili w krótkich spodenkach. Szorty są naprawdę fajne
Czasami noszę, choć nie przepadam za swoimi nogami.
Mam nawet kilka par, ale jak przychodzi lato to i tak częściej zakładam krótkie spódniczki...
Nie te nogi na takie ekstrawagancje. Ja wole sobie odpuścić spodenki. Jak mam już pokazać nogi to spódniczka i dość kryjące rajstopy.
Szorty są super, ale zakładam tylko po domu albo nad rzekę. Mój cellulit nie lubi być obnażany. I mam brzydkiego żylaka.
Kiedyś widziałam dziewczynę w krótkich spodenkach, która miała jeszcze większego. Kurczę... patrzyłam na nią z zachwytem za jej odwagę, bo ja się wstydzę
ja nie nosze, bo mam brzydkie moim zdaniem nogi..,. wiem, ze niektórzy mają gorsze, ale to wcale mnie nie pociesza.
Noszę, choć wolę spódnice I raczej te dłuższe.
Nosze, ale raczej tylko po domu.
Szorty są bardzo wygodne...uwielbiam je nosić, zwłaszcza w upały.
Ja tego lata kupiłam sobie takie szorty. Wygodnie mi się je nosi, ze względu na pasek, nic mnie nie uciska (mają tzw.ściągacz tunelowy). Są wytrzymałe, mogłam bawić się z maluchami ile wlezie, nic nie pękło na szwach, ani się nie przetarło. Widać, że fajna marka i dobrze je wykonała.
Mój facet bardzo lubi Jeansowe szorty - Regular fit - w kolorze niebieskim. Są regularne w kroju, zapięcie na zamek i guzik, jako coś specyficznego zakończenie nogawek jest zawinięte na stałe Fajnie to wygląda.
Ja najbardziej generalnie lubię jeszcze spodnie - są bardzo smukłe i ciekawe. Fajne do noszenia. Polecam jak ktoś chce się odmłodzić nieco i mieć powera!
My z partnerem jak wspominałam nosimy szorty, oczywiście nie teraz. Choć przy obecnych obniżkach czasem warto zaszaleć i kupić coś po sezonie na nowy sezon już mieć gotowe w szafie do założenia. Tak też zrobił nie dalej niż wczoraj i kupił sobie granatowe męskie szorty. Moim zdaniem wyglądają całkiem dobrze.
Ja noszę często, i to z rajstopami pod spód jeśli jest chłodniej
Oczywiście, że noszę szorty w odpowiedniej porze roku Już sobie kupiłam nowe na ten sezon. Jeansowe w kolorze granatowym z naszytymi koralikami.
Ja noszę tylko latem
Ja kupiłam sobie chwilę temu przez net szorty. Mają kolor mid blue (zużyty). 97% bawełny. Dopasowany krój, zapięcie na zamek.
Tylko latem noszę, na plaży:)
A ja w tym roku będę nosić bo wreszcie schudłam...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź