Temat: Dobry krem pod oczy ?
Cześć dziewczyny polecicie jakiś dobry i niezbyt drogi krem lub żel pod oczy ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć dziewczyny polecicie jakiś dobry i niezbyt drogi krem lub żel pod oczy ?
Ziaja to dobra marka, a niedroga (8-10 zł)
Akurat u mnie okolice oczu są bardzo delikatne, skłonne do przesuszania, zresztą widzę, że z wiekiem to właśnie tam pojawia mi się najwięcej zmarszczek. Dlatego oprócz kremu, kilka razy w tygodniu, nakładam pod oczy takie specjalne hydrożelowe płatki z eveline (są dostępne w serii Gold revita exxpert). Nie kosztują dużo, bo ok. 10 złotych, a dają naprawdę fajne efekty. Po ich zdjęciu mam wypoczętą nawilżoną skórę, łatwiej nakłada mi się korektor w tym miejscu ( dobrze się wchłania i nie załamuje w miejscu zmarszczek). Myśle, że to tez dobry produkt, gdy wybieramy się na imprezę i chcemy mieć 'świeże' spojrzenie
ja wlasnie ziaji uzywam - krem pietruszkowy
kiedys testowal vichy ... tez moge polecic
Jakoś nie czuję, nie widzę działania Ziaji czy Flos_leku Skóra wokół oczu w coraz gorszym stanie...
Krem NIE USUWA przecież zmarszczek, co najwyżej nieco opóźnia ich powstanie... Szkoda kasy na te drogie, bo i tak są wypchane parafiną, a płacimy za markę, za reklamę...
Kobieta ok, ale jednak też trzeba znaleźć kosmetyk który będzie nam odpowiadał...
Ale dobry krem powinien napinać i wypełniać, żeby przynajmniej optycznie lepiej to wyglądało.
Czasem nawet samo rozjaśnienie skóry pod oczami dużo daje, więc wszystko jest kwestią tego by właśnie dobrać odpowiedni do naszych potrzeb
Ja mam za to problem z systematycznością... twarz posmaruję ale pod oczami już nie....
ja też używam z ziaji kozie mleko, tanie to a dobre
> Diabela napisał/a:
> Czasem nawet samo rozjaśnienie skóry pod oczami dużo daje, więc wszystko jest kwestią tego by właśnie dobrać odpowiedni do naszych potrzeb
Ja mam za to problem z systematycznością... twarz posmaruję ale pod oczami już nie....
Rozjaśniam korektorem i/lub pudrem Jest efekt wow, ale bez makijażu wyglądam, jakbym miała podbite oczy i zawsze tak było.
jak dla mnie to najlepszy krem pod oczy z sesamis jest kosmetyczka mi poleciała więc na pewno są dobre
Dermedic, z wodą termalną - jest hypoalergiczny
Anew gold z avonu na noc:)
też muszę sobie jakiś kupić
Aktualnie mam krem Biodermic z kawiorem, fajna konsystencja i ładnie napina skórę:)
Co post, to inny krem polecacie Wciąż nie znalazłam swojego ideału, ale nie ustaję w poszukiwaniach. Chętnie sięgam tez po płatki kolagenowe różnych marek.
Skóra pod oczami jest tak cienka i podatna na zmiany, że trudno by krem ją poprawił na stałe, skoro ciągle śmiejemy się, mrużymy oczy itp. Nie wierzę w cuda...
Serum Bioliq PRO jest rewelacyjne, zmarszczki wygłasza, rozświetla nieco skóre poprzez pigment przez co skóra wygląda młodziej.
Carla5, a to serum, o którym piszesz, to jest to w buteleczce z pipetą czy to w tubce z masażerem na końcówce?
Outside, ja niby też nie wierzę, wklepując kolejny krem pod oczy, że zdarzy się cud, a jednak chciałabym go zobaczyć
W moim przypadku to niemożliwe, bo mam od zawsze podkowy, a teraz jeszcze worki, ale chociaż minimalny efekt chciałabym zobaczyć.
Muszę sobie sprawić kiedyś taką maskę z kamieni (z kwarcu, jadeitu czy z czegoś).
Niechemisie, ja używałam tego serum z kawiorem w butelce -wiadomo cudów nigdy mega nie będzie ale widzę poprawę zwłaszcza pod oczami. Sprawdź nerki bo worki pod oczami to zazwyczaj zła praca nerek.
Nie wiem czy słyszałyście o takim kremie co redukuje opuchnięcia i cienie pod oczami. Moja kumpela miała ten sam problem i zaczęła to stosować i jest poprawa. Tylko nie przerażaj się ceną bo jest wysoka jak na krem
Carla5 dzięki! Sprawdzę i serum i nerki, ale to drugie jak już będzie łatwiejszy dostęp do lekarzy, badań, leczenia, bo teraz to jest jakaś masakra...
Hej, ja polecam wszystkie kremy koreańskie i sklep z koreańskimi kosmetykami - wpadajcie
Ostatnio edytowany przez milka85 (2021-02-27 16:02:26)
Ten jest super, trochę kosztuje, ale jednak widać efekty...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź