Odp: Zapach faceta
Powinno się powiedzieć swojemu mężczyźnie jeśli jego perfum nam się nie podoba ale raczej trzeba to powiedzieć delikatnie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Powinno się powiedzieć swojemu mężczyźnie jeśli jego perfum nam się nie podoba ale raczej trzeba to powiedzieć delikatnie
Lubię jak mężczyzna pachnie świeżością ,mój używa kosmetyków Nivea
Mam dwóch mężczyzn w domu :jeden używa tylko mydła i wody ,bo twierdzi ,że mu śmierdzą wszystkie perfumy, a drugi mydła z wodą oraz kosmetyki do pielęgnacji ciała i perfumy,dezodoranty ,aż chce się przy nim siedzieć
Uwielbiam jak mężczyzna dobrze pachnie. Chcę mężowi teraz kupić nowy zapach - będą to perfumy z feromonami . Czytałam że są bardzo zmysłowe. Z chęcią sprawdzę ich działanie. Kupię mu pod choinkę.
martynkaw -Jest wiele osób którym się podobają stare auta ,mi akurat nie ,ale każdy ma prawo do innego gustu .Lubię na nie patrzeć jak jadą ,ale podobają mi się nowe modele samochodów .
Może na Walentynki mu kup twój ulubiony zapach i mu zasugeruj ,że tobie się podoba
Koleżanka miała podobny problem i powiedziała chłopakowi ,jak kocha to powinien zrozumieć
Ja uważam ,że jak facet ,będzie utrzymywał higienę osobistą ,to już mi wystarczy ,powiedzmy jakiś dezodorant
A ty delikatnie mu zasugeruj ,że nie podoba Ci się zapach .
Mój Facet używa na zmianę trzech zapachów a w sumie odpowiedników z fm-u armanii aqua, armanii code i invictus paco rabane.
te pierwsze są świetne na lato... cytrusowy świeży zapach świetnie parują i są trwałe, natomiast code troszkę cięższe idelane na wieczór a trzecie invictus .....przy nich się rozpływam
O, szukałam właśnie takich informacji Dzięki wielkie, przydadzą się z całą pewnością
Lubię, gdy mężczyzna pachnie świeżo. Nie takimi ciężkimi, orientalnymi, słodkimi zapachami. Sama używam takich zimą, ale wiosną i latem zdecydowanie lekkie i świeże. Może komplementami uda mi się go przekonać do tego, aby stosował je sezonowo
Świetnie Dzięki wielkie za sprawdzone informacje w tym obszarze tematycznym Z całą pewnością mi się przydadzą
Ciężkie piżmowe perfumy są dla starszych panów, młodzi powinni używać energetycznych zapachów
Niby to kwestia gustu, ale uważam , że Tobie też się powinien podobać zapach Twojego mężczyzny . i To chyba nie jest aż tak drażliwy temat , żebyś nie mogła z nim o tym pogadać czy delikatnie zasugerować.
no tak
Myślę, że warto się w tym temacie doradzić znajomych... Według mnie jest to naprawdę bardzo dobre źródło wiedzy i informacji
Bardzo podoba mi się męskie zapach Chanel Allure Sport
Lepiej w ogóle się nie psikać niż używac tych najtanszych napelnionych tylko alkoholem perfum.
hej
Najbardziej męski zapach, to jak facet przez 2 dni się nie myje.
hej
Zielony Mexx to najlepszy zapach i kobietom też pasuje:)
no ja bym powiedziała ;p
Mi sie bardzo podoba dior sauvage
> FIGA.A napisał/a:
> Mi sie bardzo podoba dior sauvage
Dior sauvage jest super i podoba się zarówno kobietom jak i facetom.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź