Temat: Dobry psychiatra z Warszawy.
Witam.
Znajoma poszukuje dobrego psychiatry w Warszawie. Ktoś ma jakieś do,świadczenie w tej kwestii i może kogoś polecić?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam.
Znajoma poszukuje dobrego psychiatry w Warszawie. Ktoś ma jakieś do,świadczenie w tej kwestii i może kogoś polecić?
Witam.
Jeśli jesteś z Warszawy to dużo dobrego słyszałam o klinice. Pracują tam ludzie nastawieni na pomoc drugiemu człowiekowi. Teraz można się zarejestrować online 24h 7 dni w tygodniu .Myślę, że znajoma znajdzie tam fachową pomoc.
U mnie w przychodni na Ursynowie przyjmuje lekarz psychiatra, chodzę do Pani doktor z depresją właśnie. Nie czekałam długo na pierwszą wizytę, kilka dni dosłownie. Do tego jako pacjentka POZ płacę taniej za wizyty prywatne. Można się też rejestrować online albo telefonicznie.
A jaki ma problem? Szuka osoby specjalizującej się w konkretnej dziedzinie?
właśnie, dziedzina ma znaczenie !
Ja również polecam na Kasprowicza - pracują tam najlepsi specjaliści z bardzo indywidualnym podejściem do pacjenta dzięki czemu tak dużo osób im ufa. Placówka również prowadzi rozmowy online także można skorzystać.
Ja gorąco polecam Panią Annę Telichowską. Na wizytę nie czekasz długo, a Pani doktor jest przesympatyczna
W tej klinice mają naprawdę dobrych specjalistów więc śmiało można się do nich wybrać. Dla mnie najważniejsze jest to, że mają wiedzę, doświadczenie i super podejście do pacjenta. Można się do nich rejestrować przez Internet co bynajmniej dla mnie też jest sporą zaletą.
Coraz częściej wychodzi na to, że skuteczne leczenie jest tylko prywatnie. Ten sam lekarz umie zająć się pacjentem, jak ten mu płaci, a na NFZ tylko odfajkuje papierki i cześć...
Podziwiam ze ktoś chce być lekarzem tej specjalności, przecież to obciąża psychikę, kontakt z tyloma zaburzonymi ludźmi...
Psychiatrzy też mają swoje terapie....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź