Odp: długie, czy krótkie?
Lubię długie, ale takie 4-5 mm też są ok i wygodniejsze. Zaczęłam od położenia hybryd na bardzo krótkie i co zmiana koloru długość zostawiam, modeluje tylko kształt.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Lubię długie, ale takie 4-5 mm też są ok i wygodniejsze. Zaczęłam od położenia hybryd na bardzo krótkie i co zmiana koloru długość zostawiam, modeluje tylko kształt.
Ogólnie wolę długie,... ale nie mam kiedy ich malowac ostatnio.. a szkoda
Niektóre kobiety mają takie fajne pazurki, że są długie, mimo iż nie wystają poza opuszki. Moje niestety zaczynają wyrastać dość blisko końca palców, przez co aby osiągnąć atrakcyjną długość muszą wystawać jakieś 5 mm poza opuszki
Takie półdługie mam teraz i przewaznie nie lubie całkiem króciutko obciętych bo mam krótkie palce i źle u mnie wyglądają a bardzo dugie przeszkadzaja mi w pracy
Bardzo podobają mi się długie paznokcie, jednak strasznie mi się łamią i nie umiem takich zapuścić
przed switami krótkie do roboty
dlugie zawsze;)
A ja teraz mam wymóg w pracy krótkie i niepomalowane... cierpię... bardzo cierpię
Bardzo mi się te informacje przydadzą Dzięki wielkie
> niechcemisie napisał/a:
> A ja teraz mam wymóg w pracy krótkie i niepomalowane... cierpię... bardzo cierpię
Ale za to nie masz rano tego trudnego problemu na jaki kolor dziś je umalować;)
ja uwielbiam długie, sama robie hybrydy, więc co tu dużo gadać na długich jest większe pole do popisu, teraz też mam długie i lakier 821 z makear na paznokietkach
Ja stawiam na średniaki. Krótkich nie lubię, za długie zbyt łatwo się łamią (mam naturalne, nie hybrydy)
Długie:) latem to absolutny must have!
długie ale też nie ekstramalnie długie
krótkie/średnie.
Ostatnio tylko krótkie bo zaczęły mi się zawijać i nie chcę tego pogłębiać
Ja lubię krótkie, zadbane i zawsze pomalowane. Dłonie to nasza wizytówka więc dbajmy o nie każdego dnia.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź