Ja bym sobie zrobiła brwi i rzęsy bo malowanie codziennie zabiera za dużo czasu, ale nie znam nikogo kto już to sobie robił więc nie znam opiniii
Też o tym myślałam, ale podobno to boli. I wymaga po zabiegu podleczenia. Czy nadal tak jest?
Dziewczyny, ja sobie robiłam i po pierwsze zabieg ten wygląda inaczej niż Wam naopowiadano, po drugie jak dla mnie to ogromna wygoda nie tylko na wakacjach ale na co dzień. Rano mam więcej czasu na inne czynności i zawsze mam pewność, że moje brwi (ja sobie robiłam tylko brwi ale sądzę, że z oczami czy ustami jest tak samo) są w idealnym stanie. Poza tym często malując je złościłam się, bo jedna czasem wyglądała inaczej niż druga. Teraz ten problem znikł. Co dla mnie ważne to wygląda to bardzo naturalnie. Ale może lepiej zaczerpnijcie rady profesjonalisty, bo ile ludzi tyle też punktów widzenia. Swoje brwi miałam robione w na pewno pani Marta doradzi w kwestii metody czy koloru pigmentu tak jak było w moim przypadku. Od razu wiedziałam, że jestem w dobrym miejscu. To ważne jeśli ktoś umie opowiadać o tym co robi.