Odp: czekolada
A mi smakuje ta z chilli. Jest ostra i ma ciekawy smak...Lubie próbować nowe smaki...ostatnio teściowa mnie przekonała żebym spróbowała ogórka z miodem...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A mi smakuje ta z chilli. Jest ostra i ma ciekawy smak...Lubie próbować nowe smaki...ostatnio teściowa mnie przekonała żebym spróbowała ogórka z miodem...
ogólnie gorzka czekolada jest niesmaczna....
Ale zdrowa!
i co z tego?
czekolade sie je dla przyjemności a nie dlatego ze jest zdrowa.... no ja tak jem...
ja niedawno pierwszy raz jadłam praliny lindt miętowe.... dziwny smak, bo ja raczej tradycjonalnie tylko z orzeszkami jadam, ale ciekawy i smakowały mi
o miętowych to ja też nie bardzo, jedynie gumy do żucia, ale też czasami bo mnie potem szczęka boli...
a ja zrobiłam moim gościom w sobotę banany w czekoladzie, pychota!!! Chcecie przepis?
gorzka jest rewelacyjna i właśnie do niej najbardziej pasują dodatki, z pieprzem i z chilli uwielbiam, a ta z imbirem ma pod koniec taki ostrawy posmak, jak to imbir
[quote=justyna]gorzka jest rewelacyjna i właśnie do niej najbardziej pasują dodatki, z pieprzem i z chilli uwielbiam, a ta z imbirem ma pod koniec taki ostrawy posmak, jak to imbir [/quote]
takich wynalazków jeszcze nie jadłam .... ale orzechowa czekolada - to jest to ... co lubię najbardziej
ja czarnej nie lubię i takich dziwnych dodatków też nie - musi być mleczna i z orzechami
i te orzechy musza byc całe laskowe i .... mam slinotok
[quote=asiula83]i te orzechy musza byc całe laskowe i .... mam slinotok[/quote]
przestań, bo ja też zaraz będę mieć
[quote=pinkmause]a ja i tak wolę bez dodatków...np. chilli dla mnie to porażka.[/quote]
nigdy bym się nie skusiła na czekoladę z chilli... teraz szukam z LINDT'a (czy jakoś tak ) gorzkiej z marcepanem
dla mojego na Mikołajki, którą wręcz uwielbia
marcepany uwielbiam szczegolnie te z merci
Moja teściowa uwielbia marcepan...
ja też lubię, oj tak, tak...
a ja nie lubię... ale skoro mój lubi to mu kupię
marcepan jest super
z marcepanu robią rożne cudeńka na tortach bo to jak plastelina sie wygina
ble, nie cierpie marcepanu
marcepanowi mówię zdecydowane nie!
widzę, że nie jestem sama
nie wiecie co dobre ....
nieprawda
to zostawmy marcepan i wracajmy do czekolady!
Dzisiaj był tylko batonik i to z podziałem...na pół
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź