Odp: Co byś teraz zjadła?
To mówisz że wiosenne porządki w szafkach robisz
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To mówisz że wiosenne porządki w szafkach robisz
ja też ostatnio wyjadam zapasy, bo się nagromadziły przez te kuszące promocje, a teraz trzeba szafki przewietrzyć, żeby mole się nie zalęgły;)
Co tam dobrego znalazłaś wśród swoich zapasów? Ja wczoraj wygrzebałam bakaliową chałwę ratunkową
Ja mam ochotę na chipsy z batatów... Ale może dopiero wieczorem uda mi się je zrobić.
Loda o smaku solonego karmelu...
Nie wiem... zjadłam Milkę Oreo i straciłam chyba apetyt po niej.
Ja mam ostatnio ciągle ochotę na lody. Ale w taką pogodę to akurat nic dziwnego.
Wiecie na co sama mam ochotę? Teraz taką wielką?
Na leczo z cukinią i kiełbasą - normalnie chyba zaraz wybiorę się do sklepu i postaram się kupić składniki aby przygotować je na obiadek ponieważ dawno już go nie robiłam ( niestety w tym roku jeszcze nie było okazji).
Wcinamy z bułeczką
[img]https://s3.przepisy.pl/przepisy3ii/img/variants/670x0/leczo-z-kielbasa-a-la-ratatouille.jpg[/img]
Ostatnio edytowany przez lenne (2017-06-29 13:52:59)
za mną od kilku dni chodzą fast foody a to standard gdy jestem na diecie. Wczoraj już nie wytrzymałam i zrobiłam pizzę na razowym spodzie - pragnienie zaspokojone i z jaką ograniczoną liczbą kalorii jestem z siebie dumna! A nawet mój facet jak się nią zajadał i stwierdził, że on nie widzi różnicy
Fajny przepis na tą pizzę, chętnie wypróbuję.
Ja znalazłam w zapasach pizzę guseppe i właśnie mnie naszła ochota na nią Już włączam piekarnik
Ja już mam ochotę na obiad . Ale zjem go dopiero za dwie godziny .
coraz bardziej mi się lodów chce, z bitą śmietaną itp..
Tylko nie chce mi się po nie ruszyć...
Ja mam ochotę na jakiś pasztet drobiowy, bo ogólnie uwielbiam pasztety, zarówno te kupowane jak i domowej roboty, warzywne i mięsne, a nawet sojowe. Coś jest takiego w pasztetach, że je lubię we wszelkiej postaci. A dziś mnie wzięło na taki typowo drobiowy. Mniam... Zaraz skocze sobie do sklepu kupić.
serek chavroux z figą... ale mi się nie chce iść do lodówki... może męża poproszę...
Za mną chodzi kopiec kreta Upiekłam na weekend bezglutenowy od dr. oetkera i wszyscy tak się zajadali, że niewiele dla mnie zostało . Muszę przygotować kolejny.
Z chęcią zjadłabym lazanię z Pizzy Hut. U mnie w mieście niestety nie ma.
oj ja teraz zjadłabym NALEŚNIKI! pyszne ze słodkim serem i polewą czekoladową
Wiecie co, staram się oczywiście odżywiać zdrowo, ale ostatnio facet mnie namówił na Kebab i poszliśmy do Kult Kebab w Gdańsku. Już nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam tak dobrego kebab Gdybyście byli w Trójmieście to warto ich odwiedzić a namiary znajdziecie na stronie [url]http://www.kultkebab.pl/[/url] . Odpowiadając na pytanie - zjadłabym kebaba
Ja mam ochotę na chałwę. I chyba zaraz skoczę się do sklepu...
A ja na białą czekoladę albo baton w czekoladzie:)
Naleśniki z powidłami śliwkowymi:)
Mus śmietankowo-owocowy:)
Pierogi z kapustą bym teraz zjadła.
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź