Odp: Oryginalna biżuteria
Mi się podoba biżuteria w AA. Zwłaszcza obrączki srebrne, niektóre naprawdę są niepowtarzalne. Zobaczcie sobie: . Ciekawie wyglądają te, które są z domieszką złota
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mi się podoba biżuteria w AA. Zwłaszcza obrączki srebrne, niektóre naprawdę są niepowtarzalne. Zobaczcie sobie: . Ciekawie wyglądają te, które są z domieszką złota
Piękne. Bardzo mi się podoba taka biżuteria. Szkoda tylko, że nie jest najtańsza bo pewnie kupiłabym kilka rzeczy, a tak stać mnie tylko na jedną, a i tak wydatek dość spory. Uwielbiam biżuterię..kupuję często i dużo. Bardzo lubię kolczyki ręcznie robione , ładne naszyjniki, ale nie za pokaźne, delikatne bransoletki i pierścionki. Tak naprawdę wszystko.
A widziałyście bransoletkę łapacz snów?. Ma wyjątkowy wzór.
Autorska biżuteria jest ok, ale niestety zazwyczaj jest zrobiona z takich materiałów, że nie przetrwa nawet 10 lat. Miałam kilka takich cudów. Fajne bo oryginalne, ale niestety nie trwałe. Dlatego teraz zamawiam biżuterię albo u jubilera, bo mam pewność że takie marki jak DKNY, KORS, czy Hilfiger są trwałe i nie produkują bubli
Śliczną biżuterię można znaleźć tutaj. Jest ona robiona ręcznie i prezentuje się nieziemsko. Mam narazie kolczyki ale na pewno zamówię więcej.
Łapacze snów mi się średnio podobają. Wprawdzie kiedyś miałam słabość do takich własnie wisiorków, ale teraz jest to bardzo na topie i powoli się przejada.
Wolę bardziej oryginalne dodatki. Mega podoba mi się styl robienia biżuterii Sutasz:
[img]https://www.artemiro.pl/galeria/kolczyki-barwne-sutasz-arte83-zdj1-600x600.png[/img]
mnie się bardzo podoba sutasz, wychodzą naprawde cudne rzeczy. Nie potrafię ich sama zrobić, ale do tej pory zamówiłam już kilka kompletów takiej bizuterii i za każdym razem słyszę od ludzi pytania skąd ją mam, bo taka cudowna a jak się dobrze poszuka to można je wyczaić bardzo tanio
bardzo ladnie wygladalą komplety srebrnej bizuterii z topsilver pl kupuje cos dla siebie co jakis czas z tej stronki maja bardzo ladne zestawy i wszystko oryginalne , srebro jest proby 925 bardzo mi sie podoba i dobrze sie nosi
Ostatnio edytowany przez maskotka (2017-07-21 12:42:29)
A ktoś z Was może zna biżuterię ? Pytam, bo zastanawiam się, czy nie kupić tam bransoletki na nogę i kolczyków. Do tej pory kupowałam srebrną biżuterię w sklepie jubilerskim, który miałam niedaleko miejsca, w którym mieszkam, ale niestety zamknęli go kilka tygodni temu. Unikam dużych salonów jubilerskich i znanych marek przede wszystkim z powodu wysokich cen. pewnie wiecie, że jakość nie zawsze idzie w parze z jakością. Ten sklep poleciła mi koleżanka z pracy. Zerknęłybyście na ofertę i napisałybyście mi co sądzicie? Będę Wam bardzo wdzięczna.
Ta biżuteria wygląda naprawdę bardzo ciekawie i oryginalnie, ale tak po prawdzie nie jest w moim guście i raczej nie nosiłabym takiej
Hej,
dla mnie super biżuterią są bransoletki z licznymi zawieszkami. Tutaj ostatnio zamówiłam dwie sztuki ] Pięknie wyglądają na ręku i dodają uroku. Dodatkowo ja zamówiłam dwie w odcieniach złota i super wyglądały przy opalonej dłoni
Polecam bardzo dobrej jakości biżuteria z konkretnym wykonaniem i mocnym zapięciem.
Ja lubię drobne ozdoby, najlepiej z orientalnymi wzorami...
Też mam kilka takich oryginalnych, najbardziej lubię te z bursztynem
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź